Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Valaki már próbálta a Macrolan...

Valaki már próbálta a Macrolane injekciós mellnagyobbítást és mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok ,és szinte semmi mellem sincs,csak kb. 2 pont.

Ez már nem fog nőni úgy érzem..kb. 14 éves korom óta ugyanakkora.

És nagyon zavar..strandra se szeretek menni, és szerintem ez lehet az oka az önbizalomhiányomnak is.

Gondolkozom az implantátumon, de nem nagyon bírom se a vért,se a kórházakat, se a műtétet, úgyhogy valami más megoldást kellene találnom.

2010. aug. 12. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

kb annyiba kerül mint az implantátumos mellnagyobbítás

előnye:nincs vágás, nincs lábadozás

hátránya: a befecskendezett anyag felszívódik

Ha nincs pénzed rendszeresen több százezer forintot kiadni akkor ismét cici nélküli leszel és az pszichésen mégrosszab mintha meg se csináltatad volna.

Ráadásul ha a bőröd olyan akkor bizony plötyi lesz ha eltűnik a melledből az anyag

2010. aug. 13. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
én azt hallottam h drágább és két év alatt teljesen felszívódik, én is elgondolkodtam rajta, de másfél milla és két év alatt semmi látszata....
2010. aug. 20. 12:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Akkor nem éri meg:S Most hallottam ilyen lézeres mellnagyobbításról is..De még nálunk nincs ilyen. Olyan jó lenne, ha kitalálnának már valami kevésbé drasztikus megoldást erre:(
2010. szept. 3. 14:56
 4/5 anonim válasza:
háát de komolyan..ha kitalálnak vmi újítást, én tuti h alávetem magam:D xd
2010. okt. 27. 20:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A mell igazából zsirszövetből és tejmirigyekből áll.Nem igazán lehet ezek hiányán kencékkel, sugarakkal segíteni.

Illetve ha lehet is tuti nem lesz látványos a növekedés

2010. nov. 2. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!