A kérdés főleg fiúknak szól, de persze lányok is válaszolhatnak! Ha egy lánynak szép arca van, de a bőre csúnya ( pattanásos és sebes). Akkor mit gondoltok róla? Attól még tetszik vagy akkor már nem?
én lány vagyok, de válaszolok:)
van egy osztálytársnőm, szép arca lenne, de tiszta seb, állítólag vmi fertőzés. ezzel nincs baj, nem ő tehet róla. De áldja meg az isten, feltalálták az alapozót. minimálisan azért lehet halványítani a pattanásokon, sebeken, és ha igenis tesz valamit ellene, az arca szépségén nem változtat, az nem tűnik el. de aki leszarja, hogy néz ki...ne várja el, hogy tetszedjen másnak. azért vagyunk nők, hogy legyünk ápoltak és törődjünk a külsőnkkel.
Az alapozó pattanásos,sebes bőrre nagyon nem jó,hiszen a bőr nem tud szellőzni rendesen.Így nem hogy nem múlik el,de még rosszabb lesz...
Szóval kedves első író,nem igénytelenség ha nem használ valaki ilyen esetben alapozót,hiszen hosszabb távon egy egészséges bőrt is tönkre vág..Nem beszélve arról,hogy sokan nem szeretik a sminket..(én 38 éves vagyok,és még alapozót sem használok,nem festem magam..de gyönyörű a bőröm még most is)
Kedves kérdező..Nem tudom,hogy a te bőröd milyen.Ha pattanásos akkor használj olyan tonikokat,krémeket (este) amik leszárítják a pattanásokat.Ne nyomkod őket ,mert ha nem jól csinálod akkor behegesedik,és csúnya ragyás lesz a bőröd..
Én még mindig keresnék egy jó bőrgyógyászt(akár maszekot is) vagy egy jó kozmetikust..Sokszor ők jobban tudják mi a helyes gyógymód rá..
Ha valakinek szép az arca de pattanásos, arról nem feltétlen ő tehet, ezen mindenki átmegy ...
Nem kell oda 6 kg alapozó, hogy szép legyen valaki ... és reggel mit csinál ha felkel a párja mellett? Úgyis látni fogja a valódi énjét előbb vagy utóbb, sose értettem mért nem lehet felvállalni azt aki vagy, mért kell az agyon szivacsozott melltartó, a hasleszorítós bugyik és a 6 kg alapozó !!?? ...
Köszönöm az eddigi válaszokat! Fiúk, nem nagyon írtok .... kivéve az utolsó válaszoló (elég biztató amit írtál :-))
Még továbbra is várom a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!