A kérdés főleg fiúknak szól, de persze lányok is válaszolhatnak! Ha egy lánynak szép arca van, de a bőre csúnya ( pattanásos és sebes). Akkor mit gondoltok róla? Attól még tetszik vagy akkor már nem?
a paradicsommal próbálkoztál már? nekem is nagyon csúnya volt a bőröm, ilyen nagy pattanásaim voltak, amiket még az alapozó sem tüntetett el:S de mióta paradicsomlevet használok a pattijaimra szinte teljesen eltűntek(:
csak félbevágsz egy parit, a levével bekened az arcod és amikor megszáradt, lemosod(:egyszerű, olcsó és nagyon hatásos:D
szerintem meg ha ilyen típusú a bőröd, csak akkor fog elmúlni, ha szedsz rá valamit, amint abbahagyod, újra visszajönnek a pattanások. 32 évesen elkezdtem alapozni, mert már nem várom a csodát. Gyógyszer, kozmetikus sem segített. Semmi. Ráadásul nekem nem nagyon pattanásos, de 3 biztos kijön heti szinten. Aloe nedvével lekenem ha kinyomtam, ennyi. Férjem lát smink nélkül és abban is, sosem értettem ezt, hogy azért ne sminkeljünk, hogy ha a párunk meglát smink nélkül akkor mit gondol majd???? A pasik is olykor kócosak, borotválatlanok, nem?
Legalább legyen némi önbizalma az embernek, ha elfedi a pattanásos bőrét, ne azt lesse mindenki, nem tartozik az utca népére.
Szia, mindenképp menj el egy bőrgyógyászhoz, nekem is nagyon csúnya volt a bőröm eé elmentem egy bőrgyógyászhoz, igaz nem olcsó mulatság, mert elég drága dolgokat irt fel, de ilyen esetben mindenképp megéri pénzt áldozni.
Én úgy voltam, hogy amikor a bőrömről volt szó, soha nem néztem mennyibe kerül, mert annál rosszabb érzés sincs, mikor az arcunkon szörnyű dolgok vannak, mert tudjuk, hogy mindez mennyi lelki problémával jár.
A pattanásos bőrt mind külsőleg mind belsőleg kezelni kell, és a bőrgyógyász pedig tudja miket kell használni, nekem ő oldotta meg a problémám.
Nekem Roacuttan kezelést irt fel, és mellette krémeket, amelyek direkt érzékeny, pattanásos bőrre vannak.
Türelem kell igaz, de mindenképp megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!