Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A kérdés főleg fiúknak szól,...

A kérdés főleg fiúknak szól, de persze lányok is válaszolhatnak! Ha egy lánynak szép arca van, de a bőre csúnya ( pattanásos és sebes). Akkor mit gondoltok róla? Attól még tetszik vagy akkor már nem?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 13:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Persze,nem olcsó mulatság,de van különbség a rendelő és a privát doki között,ő legalább foglalkozik a problémával,nem csak legyint h majd elmúlik és felír vmi kencét...ilyenre nem szabad sajnálni a pénzt.
2010. nov. 25. 21:48
 12/19 anonim ***** válasza:

a paradicsommal próbálkoztál már? nekem is nagyon csúnya volt a bőröm, ilyen nagy pattanásaim voltak, amiket még az alapozó sem tüntetett el:S de mióta paradicsomlevet használok a pattijaimra szinte teljesen eltűntek(:

csak félbevágsz egy parit, a levével bekened az arcod és amikor megszáradt, lemosod(:egyszerű, olcsó és nagyon hatásos:D

2010. nov. 29. 20:01
 13/19 A kérdező kommentje:
Azt még nem próbáltam, de ki fogom! Köszi a tippet! ;-)
2010. nov. 30. 11:56
 14/19 anonim ***** válasza:
én dettó ebben a cipőben vagyok.. nekem se használ általában semmilyen krém, de most már kb 3 hónapja hogy bőrgyógyászhoz mentem és kaptam tőle egy olyan gyógyszert+krémet amitől már rendesen letisztult a bőröm már csak nagyon kevés pattanásom van.. :) mindenképpen amit ajánlani tudok az egy jó bőrgyógyász..
2010. nov. 30. 19:26
 15/19 A kérdező kommentje:
Már én is elmentem 1 privát bőrgyógyászhoz, és ő felírt egy gyógyszert, most már csak várnom kell. Nagyon remélem helyre jön az én bőröm is. Köszi, hogy írtál!
2010. dec. 1. 13:47
 16/19 anonim ***** válasza:
szia ugyan így vagyok én is!! :( használt a gyógyszer?
2011. jan. 19. 18:48
 17/19 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos nem használt..abba is hagytam, mert csak rosszabb lett tőle. :-(
2011. okt. 12. 23:56
 18/19 anonim ***** válasza:

szerintem meg ha ilyen típusú a bőröd, csak akkor fog elmúlni, ha szedsz rá valamit, amint abbahagyod, újra visszajönnek a pattanások. 32 évesen elkezdtem alapozni, mert már nem várom a csodát. Gyógyszer, kozmetikus sem segített. Semmi. Ráadásul nekem nem nagyon pattanásos, de 3 biztos kijön heti szinten. Aloe nedvével lekenem ha kinyomtam, ennyi. Férjem lát smink nélkül és abban is, sosem értettem ezt, hogy azért ne sminkeljünk, hogy ha a párunk meglát smink nélkül akkor mit gondol majd???? A pasik is olykor kócosak, borotválatlanok, nem?

Legalább legyen némi önbizalma az embernek, ha elfedi a pattanásos bőrét, ne azt lesse mindenki, nem tartozik az utca népére.

2012. máj. 11. 18:29
 19/19 anonim válasza:

Szia, mindenképp menj el egy bőrgyógyászhoz, nekem is nagyon csúnya volt a bőröm eé elmentem egy bőrgyógyászhoz, igaz nem olcsó mulatság, mert elég drága dolgokat irt fel, de ilyen esetben mindenképp megéri pénzt áldozni.

Én úgy voltam, hogy amikor a bőrömről volt szó, soha nem néztem mennyibe kerül, mert annál rosszabb érzés sincs, mikor az arcunkon szörnyű dolgok vannak, mert tudjuk, hogy mindez mennyi lelki problémával jár.

A pattanásos bőrt mind külsőleg mind belsőleg kezelni kell, és a bőrgyógyász pedig tudja miket kell használni, nekem ő oldotta meg a problémám.

Nekem Roacuttan kezelést irt fel, és mellette krémeket, amelyek direkt érzékeny, pattanásos bőrre vannak.

Türelem kell igaz, de mindenképp megéri.

2015. febr. 3. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!