Nehéz az élet műkörömmel?
Kérdező, ha te ezt ennyire eldöntötted, minek írtad ki a kérdést?:D
Igen, szörnyű nehéz az élet, akinek meg van erősítve a körme, vagy pár centinél hosszabb, az már életképtelen és enni sem bír.
"Lehet, hogy én is jobban tetszenék magamnak, ha kék szemű lennék, megoldható lenne kontaktlencsével. Ráadásul a kontaktlencsének még annyi kockázata sincs, mint a műkörömnek ami alatt azért elnyomva növekszik a saját köröm), de mégsem rakom fel, mert kényelmetlen."
Kényelmetlen? Cica, 8 éve napi szinten használok kontaktlencsét, sosem volt az. Nem retkes kézzel kell a szemedbe nyúlkálni, akkor jó lesz.
"Persze, a mozgáskorlátozottak is megtanulják ügyesen helyettesíteni a hiányzó szerveket, de még mindig nem látom be, hogy miért vállaltok ilyesmit önként. "
Miiiivan:DDDDD Szóval ez szerinted olyan, mintha mondjuk nem tudnánk használni a lábunkat? Édesem, de sötét vagy.
Ennyi ésszel aztán tényleg kihívás lehet még az orrod piszkálása is.
Nekem személy szerint könnyebb volt az életem, mikor építve volt a körmöm.
Ugyanúgy tudtam csinálni mindent, csak nem szakadt le állandóan a fél körmöm fájdalmat okozva.
"hogy piszkáljátok az orrotokat"
Ki szoktam fújni.
"hogy töröltök popsit"
Ez az a kérdés, ami számomra teljesen feldolgozhatatlan. Akinek nincs műkörme, az karommal törli, vagy mi a f...?
Fogod, "ráfekteted" a papírt az ujjaidra, és nosza. Tök irreleváns, hogy milyen hosszú a körmöd.
El nem tudom képzelni, hogy akik ezt a kérdést felteszik, azok mi a túrót csinálnak a budin, körömmel esnek neki a $eggüknek? :D
Valaki válaszoljon ezekre légyszi, mert tényleg életem egyik legnagyobb rejtélye ez a kérdés. :DD
"hogy vakarjátok meg, ahol viszket"
Én úgy, hogy a körmömet odaillesztem a viszkető felülethez, és mozgatni kezdem a kezem vagy az ujjaimat. Mint bárki más.
"milyen higiéniát tudtok tartani"
Ezt a kérdést nem is értem. Ugyanolyat, mint mások. Mit befolyásolna a köröm?
"kockázata sincs, mint a műkörömnek ami alatt azért elnyomva növekszik a saját köröm"
He? A köröm halott szövet, nem igazán érdekli, hogy elnyomva vagy nem elnyomva növekszik.
"Műkörömmel újra kell tanulni megfogni a dolgokat, amit már gyerekkorunkban megtanultunk?"
Miért kéne? Ugyanúgy mozog a kézfej műkörömmel is, mint nélküle.
Értetlenül állok a kérdés előtt, de komolyan. :D
Nekem ezerszer kényelmesebb, ha meg van építve, bármit bátran csinálhatok a sziklamászástól kezdve a könyvpakoláson át az autószerelésig, tök jó biztonságot ad, hogy erős a körmöm, és sokszor kifejezetten praktikus, a páromnak nyilván csutka rövid körmei vannak, sokszor nekem kell kisegítenem apróságokban, pl csomó kibontása, ilyesmik, mert nekem van hozzá "szerszámom". :)) És vonzónak tartja a körmeimet. ;)
# 14/14 Az ügyetlenkedő pénztáros csaj állítólag még nem tanulta meg rendesen, hogy kell használni a körmeit. Szóval ez egy tanulási folyamat.
Ami pedig a lyukak törölgetését illeti, rövid saját körömmel nem kell választanom, hogy ujjbegy vagy köröm legyen, egyszerre használom mindkettőt.
Na de ne mélyedjünk el ebben a kérdésben. Ez csak annyiban "gyakori kérdés", hogy bennem gyakran felmerül a kérdés, amikor jártamban-keltemben találkozom extrém körmökkel felfegyverzett hölgyekkel.
Pasi létedre okoskodsz egy ilyen témában. ..
Egyrészt magasról teszek rá, hogy kinek tetszik és kinek nem, én imádom a körmeim
Ez a fenéktörlés kifogás rohadt unalmas. Nem tudom, te hogy vagy vele, én papírt szoktam használni, ami fedi a körmeim is. Problem solved.
És mint mindent, a hosszú körmökkel való létezést is meg lehet szokni. Nekem ugyan nem extra hosszú (M-L közt mozog) de simán gépelek, gombolok, mosogatok, telefonon pötyögök, felszedek aprót, tisztán tartom magam, kiveszem a kártyát az ATMből. És amúgy se ollókezű Edwardot képzeld el, egy rendesen felépített köröm le van csiszolva nem tudnám megvágni vagy karmolni magam vele. Jesus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!