Ha valaki azt mondja neked hogy legyél menő és öltözz jól akkor az oké hogy megtesszük de az is belefér hogy egy hetedikes csaj műkörömmel és nyakékkel meg kihívós ruhába jön suliba?
Ha valaki azt mondja nekem, hogy legyek menő, akkor pofán röhögöm és közlöm, hogy mégis mi a franc köze van ahhoz, hogy én hogy nézek ki, hogy öltözködöm? Az én dolgom.
Te meg egy csak egy befolyásolható buta kislány vagy, akiből majmot csinálnak a többiek.
te jó isten....
én a helyedben most hagynám abba,és keresnék egy másik baráti társaságot..
Már bocsi,de az ilyen csajokról(pasikról)minden "normálisabb"embernek meg van a véleménye..
Ráadásul azzal,hogy menőt játszol egy csomó mindenből kimaradsz és gyakorlatilag meg is ölöd magad(a személyiséged)vele.
Csak egy kérdés,ha majd gimibe mész,és ott az lesz a menő,hogy minden pasival lefekszel,vagy leszopod a pasidat a wc-ben,akkor azt is megcsinálod?
Vagy ha csak akkor leszel menő,ha füves cigit szívsz,vagy piálsz,akkor inkább kinyírod a mája,csak hogy menő legyél?
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!