Nehéz az élet műkörömmel?
Egy igenyesen elkészített műköröm ami nem baromi hosszú az szep és semmiben nem akadályoz. Mondjuk az orromat amúgy sem piszkálom.
A 4centis sufnitunig körmök már engem is kiakasztanak.
Nem volt még műkörmöm, de hosszúra növesztett saját igen.
Kb ilyesmi:
Miért ne lehetne higéniát tartani tőle? Ezt nem értem.
Mindent ugyanúgy tudtam csinálni vele szinte, mint a röviddel.
Viszont amikor kasszában dolgoztam (érintős) nekem is szándékosan rövid körmeim voltak, mivel csúszik, nehéz beütni a tételeket a képernyőn, akadályoz.
Egyetlen koléganőmnek sem volt, nem parktikus.
A jól elkészített köröm semmiben sem akadályoz.
Amit túl vastagra hosszúra készítenek el, azzal adódhatnak problémák.
Volt egy körmösöm, amit ő készített, azzal tényleg úgy néztem ki, mintha lakkoztam volna csak, annyira ügyesen dolgozott. De voltam olyan körmösnél, aki a börömre is rátette a zselét, és olyan vastag volt, hogy sírni tudtam volna.
És nem éles, nem okoz sérülést.
Pelenkáztam, fürdettem, főztem, takarítottam vele ugyan úgy.
Xl-es mukorommel eltem 2 evig koszonom szepen tokeletesen foztem mostam takaritottam es dolgoztam vele szinten boltban !
Koszonom a pinam is tisztan tudtam tartani ahogy mindenemet es nem azert csinaltattam, hogy a ferfiak vonzonak talaljanak hanem azert mert NEKEM tetszik mert MAGAMNAK akarok tetszeni NEM A PALIKNAK.
Nehéz, és főleg azért, mer begombásodhat alatta, meg a levegőhiánytól megsárgul az ember saját körme.
Én éppen ezért ink lakkozok, azt heti 1x, és akk el vannak kerülve ezek a problematikák.
Nem. Pár hét alatt megszokod, vakarózni pedig milliószor jobb a hosszú körmökkel. A hátsódat pedig te sem az ujjbegyeddel törlöd ki.
A boltos kiscsajnak vagy most volt először műkörme, vagy simán a szakmájában új és még nem tanult bele. Láttam én már középkorú nőt és 18-19 éves kissrácot is ügyetlenkedni.
Nekem műkörömhosszúságú saját körmeim vannak. Ha véletlenül letörik nem tudok fogni, gépelni és csomó mindent rendesen csinálni a kezemmel pár napig mert annyira megszoktam, hogy hosszúak.
Tovigreszelt sajat kormom van egy ideje. ( spec sportokat csinalok) A fempenzt nem tudom felvenni sehonnan.
Tiz evig volt hosszu mukormom. Azzal minden sokkal konnyebb volt. Kb 1 cm-es volt. Mindig szepen manikurozott volt a kezem. Hibatlan lakk 1-2 hetig. Hofeher francia kormekm voltak.
Most minden reggel este es napkozben lakkozom a kis lereszelt sajat kormom. Mindig olyan,mintha most jottem volna a kapalasbol. Egyszeruen soha nem kelt apolt igenyes hatast a kezem. ( Van baratom. Nem kerek privit.) Mindig utott kopott lepattogzott. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!