Ugye nem fog így tönkremenni a jegygyűrűm? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Nem olyan régen kaptam egy fehérarany eljegyzési gyűrűt kis kövecskével. Nem nagyon szeretném fel-le venni. Szerintetek, ha rajtam lenne mindig tönkremenne?2019. ápr. 29. 16:07
1/4 anonim válasza:
Viseld mindig büszkén, semmi baja nem lesz. Nem szabad, hogy baja legyen egy minőségi nemesfém ékszernek attól, hogy hordod. Nem bizsut kaptál, így levenni sem kell ha nem akarod.
2/4 anonim válasza:
Anyukám is állandóan hordta az arany karikagyűrűjét, majd a sok mosogatás miatt megkopott, és így inkább levette.
3/4 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy ha valamilyen oknál fogva főzni fogsz valami olyat, akkor ahhoz jobb ha leveszed. Pikk-pakk bejut pl egy pici húsdarabka a kő alá, amit nem veszel észre és pár nap után megrohad. Te pedig nem fogod érteni, hogy miért büdös a kezed.
Nem poénként írtam.
4/4 anonim válasza:
Amikor házimunkát csináltam, előtte letettem a helyére(fürdő sikálás, wc takarítás, nagyüzemi mosogatás)
Utána kézmosás, és vissza felvettem. Amúgy mindem nap a kezemen volt.
Amikor megkopott, ékszerész szépen megcsinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!