Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztek abban hogy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban hogy mindenki okkal kerül az életünkbe? Mindenkitől tanulunk valamit?

Figyelt kérdés
A nem kívánatos személyek is akik negatív szerepet játszottak az életünkben jó okkal voltak ott?Volt nektek olyan hogy csak utólag jottetek rá hogy bizonyos személy miért került az életetekbe?

2019. febr. 23. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Hajlamos vagyok azt hinni, hogy csak sodródunk.

Ezért is szeretem az olyan rendezéseket, amikor a film felénél kettéágazik a történet és bemutatja, hogy mi történik ha nem balra fordul be a főhős, hanem jobbra.

2019. febr. 23. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen,abszolute hiszek benne. Mindenből lehet fejlődni.
2019. febr. 23. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Eddig igen, ezt tapasztaltam a körülöttem lévőkkel szemben. utólag is, jelenleg is van ilyen. Néha rossz, de tanít.
2019. febr. 23. 22:42
 4/6 anonim ***** válasza:

"Hisztek abban hogy mindenki okkal kerül az életünkbe?"

Nem.

"Mindenkitől tanulunk valamit?"

Igen.

2019. febr. 24. 02:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, én ebben hiszek - legalábbis az olyanok terén, akivel tényleg "mélyebb" lett a kapcsolatunk. Lehet, hogy belemagyarázom. Van pár volt barát, volt főnök meg az exem is, akikkel kapcsolatban úgy érzem, hogy vagy tanítottak nekem vmit, vagy okkal találkoztunk.

Pl. az egyik, mára általam nagyon megvetett ex-barátnőm (nem párkapcsolat, mindketten hetero nők vagyunk :D) okán jártam el többet színházba... ma már nem azt a nűfajt kultiválom a legjobban, amilyen előadásokra jártunk, de a színházban találtam meg a nekem legtöbb boldogságot adó hobbit. Illetve az, hogy lemorzsolódott, az adott nekem kezdőlökést ahhoz, hogy más műfajokat is megnézzek, ne csak azt, amit ő akar / szeretne.

Az exem arra tanított meg, hogy engem is lehet szeretni és arra volt "jó", hogy leváljak a szüleimről (nem voltam ez az "anyu-apu" szent jellegű gyerek, inkább ők ragacs-kodtak rám túlzottan)

A legutáltabb főnökömnél a munkám során olyan készségeket sajátítottam el, amit a mostani, sokkal jobb munkahelyemen tudok kamatoztatni,

Volt olyan exbarátnőm, akitől azt tanultam meg, hogy igenios van olyan ember, akinek a barátsága rossz hatássaé van rám, és jó, hogy elváltak az útjaink, mert nagyon rossz útra ment utána más barátokkal (15-6 éves korában hóttrészegen bulizott meg kavart több sráccal egy este alatt, aztán feka rapperekhez vitték fel gruppinak pár évvel később koncertekre, ahol pletykák szerint az egész stáb végigment rajta, érettségin megbukott, mert tanulás helyett mindenféle buliba meg programra járt el, aztán panaszkodott, hogy de másoknak sokkal könnyebben a fejükbe megy az anyag meg ő mennyit tanult)

2019. febr. 24. 15:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Én abban hiszek, hogy mindenkitől LEHETŐSÉGET kapunk, amivel vagy élünk, vagy nem.

Nekem például volt olyan kapcsolatom, ami nagyon rosszul alakult, és utána olyan helyzetbe kerültem érzelmileg, egzisztenciálisan, hogy több úton is elindulhattam. Akkor hoztam egy döntést, évek távlatából életem legjobb döntését. Tudom, hogy a rossz kapcsolat vezetett el ide, de a döntést én hoztam meg. Dönthettem volna másképp is.

2019. febr. 27. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!