Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bevonzhatjuk az életünkbe a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevonzhatjuk az életünkbe a szerelmet egy bizonyos személlyel?

Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen!

Lui Padre

2014. máj. 6. 22:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha lehetne akkor mindenki ezt csinálná.
2014. máj. 6. 22:13
 3/9 anonim ***** válasza:
A szerelmet bevonzhatod az életedbe, de ha az a személy nem neked rendeltetett, nem fogod megkapni. Szabad akarat. Azt kell megtalálnod akivel kölcsönösen bolondultok egymásért.
2014. máj. 6. 22:16
 4/9 A kérdező kommentje:
És azt a személyt be lehet vonzani?
2014. máj. 6. 22:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Na jó, egy személyt megkaptam, akit akartam, de mégsem ő volt a tökéletes, csak húztuk egymás idejét... :(
2014. máj. 6. 22:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Bevallom, létezik ilyen, csak igazolásra vágytam. Hogy esetleg nem lehetett-e véletlen, vagy más is próbált, tapasztalt ilyet.
2014. máj. 6. 22:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült :)
2014. máj. 6. 22:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, bevonzás alatt pontosan mire gondolsz.

Ha úgy érted, hogy esténként meditálsz, vagy Domján László hangjára alszol el és közben elképzeled, ahogy együtt vagy azzal, akire vágysz, majd várod, hogy akkor hirtelen bekopogjon hozzád, mondván, hogy te megtettél mindent, jeleztél az "égieknek", hogy mit is szeretnél, most már rajtuk a sor... akkor érzésem szerint nem valószínű, hogy eléred a célod.

Ha viszont próbálkozol, keresed a társaságát, próbálsz beszélgetni vele, érdeklődést mutatsz, igyekszel a tudomására adni, hogy tetszik neked és szeretnéd, ha esetleg több is alakulna majd köztetek, akkor megvan rá az esély, hogy te is felkeltsd az ő figyelmét.

Aztán egy ideig lehet próbálkozni, ugyanakkor ha nem számunkra kedvezően alakul a helyzet, akkor fel kell ismerni azokat a pontokat is, amikor ki kell mondani és el kell fogadni, hogy sajnos a másik nem ugyanazt akarja, mint én és lehetőség szerint emelt fővel továbblépni.

2014. máj. 7. 11:11
 9/9 A kérdező kommentje:

Valahol kicsit mindkettő :D

És ígazad van, ha nem kedvezően alakul, idővel fel kell adni.

2014. máj. 7. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!