Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van égő randi története? És mi lett belőle? Kapcsolat vagy rossz tapasztalat?
Egyik sem volt égő, mert úgy alakul a randi ahogyan alakítjátok.
A te választásod, hogy kivel randevúzol, tehát az is a te sarad ha pocsékul. Miért nem próbáltad jobban megismerni vagy úgy alakítani az eseményeket, hogy ne legyen kellemetlen.
Egyszer, keg a dinók idején :) amikor nem volt képküldés meg messenger, ismerkedtem egy pasival. Szimpinektűnt, udvarias, kedves....na, mondom ez talán okélesz..... Nagy várakozással telve indultam a randira. Rólam tudnikell, hogy átlagos csaj voltam, de inkább vékony, mint vastag , es csinosan is öltözködtem. Na, szó ami szó, eljött a talii ideje. Nem akartam hinni a szememnek! kb. Hókuszpókusz volt a pali , ronda szemölccsel a fején.Láthatta hogy lefagytam, ittunk egy narancslevet s azon gondolkodtam mi legyen ezzel a szerencsétlennel? Na, úgy dóntöttem, elszaladok mosdóba s utána megmondom neki, h sajnálom, de nem őt kerestem. Bennem tényleg ez volt. Visszatérve a mosdóból hűlt helye volt .
Még én éreztem magam kicsit kínosan , mert a narancslevet is ki kellett fizetnem :)
Rossz és égő helyzetek önmagukban nem léteznek. Valami attól lesz égő vagy rossz, hogy te azzá teszed vagy úgy gondolsz rá. Mivel én semmire nem gondolok rosszként vagy égőként, így számomra nem is léteznek rossz vagy égő helyzetek, szituációk.
Az pedig a te döntésed, hogy fájdalmat és szenvedést hozol létre magadnak a dolgok rossz vagy égőnek ítélésével, vagy sem.
Megteheted, hogy nem ítélsz semmit rossznak és égőnek, így pedig az ítéletből eredő fájdalom se jön létre.
Voltak és több válasszal ellenkeznék. Volt egy lány kis felesleg volt rajta látszott a képein,de nagyon nőies ruhákban fényképeztette magát.
Randi: pláza étterem udvarában(ő akarta ott-én gondoltam majd megyünk valahová,autó csillogott villogott)
találkoztunk. Evett ...bár a disznók igényesebben esznek. Tálcán széttrancsírozott ételdarabkák mindenfelé,ruhája lekajálva. Gondoltam lelépek...20 méterről" egy meg se ismersz b+ " kiáltással üdvözölt. Hangosan teli szájjal beszélt,odajött valami húgyszagú csöves haverja. A lány nem űlt elfolyt a székben....valami a foga közé szorúlt és non és szalvétába köpködött....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!