Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Edzéshez minek sminkel...

Lányok! Edzéshez minek sminkeltek?

Figyelt kérdés
Sok teremben tapasztaltam már, hogy a lányok nagy része ki van sminkelve miközben a gyakorlatokat végzi. Arra lennék kíváncsi férfiként, hogy mi értelme van még oda is sminket felrakni, amikor úgyis megizzadsz. Személyi edző csajoknàl is látom, de náluk még talán rendben van, mivel ők sokszor nem edzenek. Én sem fújom magamra a legjobb parfümöm edzés előtt, mert szerintem az nem oda való. Szóval miért csináljátok? Vagy ott is inkàbb a kinézet szàmít Nektek, nem pedig a fejlődés?

2018. dec. 6. 06:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Téged ez miért zavar ennyire? O-O

Mondjuk azt én is megnéztem, amikor az ötvenes nagyasszony felpocolt mellel, vastag aranyékszerekkel, marha erős sminkkel és tupírozott, beállított hajjal edzegetett, de ennyi. Akkor te sem edzel normálisan, hanem a lányokat figyeled. :P

2018. dec. 7. 00:05
 12/19 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar és nem is állítom, hogy minden lány így jár le a terembe. Ha volt előtte valahol és oda sminkelte ki magát, akkor érthető a dolog. Viszont ha edzéshez festi ki az arcát az szerintem butaság. A tetovált szemöldök pedig nekem annyira természetellenes, hogy rémàlmaim vannak tőle.
2018. dec. 7. 05:51
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Korrektort rakok, mert csúnya fekete karikák vannak a szemeim alatt, amik sok alvástól és folyadéktól sem tűnnek el. Sajnos annyira csúnya, hogy muszáj korrektort tennem, pedig én sem szívesen sminkelek, konkrétan semmi más sminkterméket nem használok. De ezt muszáj.
2018. dec. 7. 13:39
 14/19 A kérdező kommentje:
#13 Sajnálom, hogy még az alvás sem segít. Lehet, hogy túlságosan stresszes az életmódod és azon kellene vàltoztatnod. Persze nem tudom, hogy hány éves vagy, de gondolom fiatal, ezért nem normális szerintem, hogy sötét karikàid vannak. Ilyen esetben természetes, hogy még edzéshez is sminkelsz. Egyébként vannak kifejezetten sportolàshoz készített termékek? Mert ha nincsenek, akkor ebből elég nagyot lehetne kaszálni! 😀
2018. dec. 7. 14:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Nincsenek, te vagy az első, akinek ez megfordult a fejében.
2018. dec. 7. 15:10
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem edzéshez, hanem suliba és munkába sminkelek, viszont mivel nincs annyi óra a napban hogy edzés előtt hazajöjjek, kénytelen vagyok a napi sminkemben menni.

Nem szeretem, nem is tesz jót a bőrömnek, de nappali tagozatos egyetem, saját háztartás és heti húsz óra munka mellett sajnos ez van.

De nyugodtan nézz csak le ismeretlenül hogy a kinézet számít és nem a fejlődés.

2018. dec. 9. 17:13
 17/19 A kérdező kommentje:
#16 Egyáltalán nem nézlek le, sőt. Felnézek rád, amiért ennyi mindent össze tudsz egyeztetni. Sok lány ennek a felét se bírná! Le a kalappal!
2018. dec. 9. 17:21
 18/19 anonim válasza:
100%
Én nem szoktam,mert minden alkalommal úgy meghajtom magam,hogy csavarni lehet az vizet a ruhámbol. Nem izzadok hanem már spriccel a víz belőlem 😂😂 Már a súlyzós edzésnél szétizzadom magam,aztán még egy kis 30 perces futópad es mintha ruhában tusoltam volna. A smink kb a bokámon állna meg ☺
2019. júl. 25. 07:06
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért elég egészségtelen a bőrnek sminkben edzeni, nem lélegzik a bőr, pláne nem esztétikus ha nem tartós a smink fajtája. Munkából szoktam én is menni de annyi időm szokott lenni átöltözéskor, hogy letöröljem sminkkendővel. De ez mindenkinek magánügye.
2019. júl. 27. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!