Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyit sminkeltek? Miért?

Mennyit sminkeltek? Miért?

Figyelt kérdés
Én két hete csak korrektort használok, életemben nem kaptam ennyi bókot a pasiktól, mint most ennyi idő alatt. Pedig nem gondolnám, hogy rosszul állt a festék nekem, csak a szemem volt kihúzva mindig.
2018. máj. 12. 15:50
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Heti kb. 3-szor használok szempillaspirált, azon kívül, ha kb. havonta-kéthavonta egyszer valami elegáns helyre megyek, akkor azért kifestem magam rendesen. 16-17 éves koromban viszont szörnyű voltam, napi szinten vakoltam magam, itthonra is, nem tudtam elképzelni, hogy smink nélkül lássanak az emberek, boltba se mentem nélküle, sajnos anyám se vert nyakon érte soha, de ezt hálisten kinőttem, időközben rájöttem, hogy az emberek abszolút leszrják, hogy nézek ki. :D
2018. máj. 12. 16:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Haha, ugyanilyen voltam, mondjuk otthonra nem sminkeltem :D Aztán szépen lassan kikopott.
2018. máj. 12. 16:11
 3/9 anonim ***** válasza:
En most vagyok 17, lassan mar 18.. suliba es ha megyek valahova, akkor tust hasznalok es szempillaspiralt. Vagy cicaszemeket csinalok vagy csak ugy kifestem. Ritkan ruzst is felviszek a szamra, de csak olyat ami alig latszik, mert pont olyan szine van, mint az ajkaimnak. 8 evig versenytancos voltam, igy ott is "kellett" sminkelni vagy arcot festeni,ezert nekem ugymond biztonsagot ad, szeretem hasznalni nagyon 😊
2018. máj. 12. 16:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Ugyanez:)Én 14-18 éves koromig vakoltam a fejem minden egyes nap, aztán egyszer csak elegem lett belőle, azóta korrektor + szemöldök zselé a napi sminkem. Különleges alkalmakra persze többet felteszek de pl alapozót már nem is bírok elviselni az arcomon
2018. máj. 12. 21:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Napi szinten BB krém, korrektor, szempillaspirál vagy piros rúzs.

Ha csinosabbnak akarom magam érezni, akkor megcsinálom a szemöldökömet is és használok bronzosítót is. Régebben szerettem ezzel vacakolni napi fél órát, mostanában pedig különleges me-time-ként élem meg, ha van egy órám keszülődni, akkor hallgatok hozzá zenét, iszok valami jó kávét hozzá, ilyenek.

20L

2018. máj. 13. 00:29
 6/9 anonim ***** válasza:

MAC Mineralize Alapozó

MAC Mineralize púder

Clarins Korrektor

Clinique Pirosító

Clinique Nude szemhéjpúder

Highlighter

Clinique Szempillaspirál

Rúzs ebből van egy par

Igy szoktam meg az ápoltság része nálam

27/N

2018. máj. 13. 23:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Napi szinten BB krém, nude szem, spirál némi bronzosító szájfény amit felteszek.

Igazából nem kell sminkelni, de jól esik. Az az ici pici plusz. Ha lemosom nem egy más arc néz vissza a tükörből. Alapozót nagyon régóta nem használok, nem bírom elviselni magamon, az erős színeket meg tényleg alkalmakra használok.

2018. máj. 14. 19:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Minden sulis napon alapozó+púder a pattanásaim miatt.

Ha reggel több időm van szemcerkával kihúzom a vízvonalam, meg persze améllé használok szempillaspirált.

Szemöldököm mindig meg van ceruzával rajzolva (tehát a hétnek a 7 napján reggel este) mert alig van szemöldököm.

Ha valami esemény van akkor még bronzosítót és szájfényt is használok.

2018. máj. 16. 14:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Szempillaspirált és szemöldökceruzát, ha megyek valahova. Persze, a sarki kisboltig még ennyit sem. Ha látok egy pattanást vagy bőrhibát, akkor korrektort. Ha valamilyen eseményre megyek, akkor egy kis rúzs is fel szokott kerülni, de általában valamilyen nude árnyalat. 17L
2018. jún. 20. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!