Ti hogy sminkeltek?
Szempillaspirál és vmi szájfény/
14/l
Mosakodás, arckrém, aztán alapozó krém orra és szem köré, halvány rózsaszín szemhéjpúder, zöld szemceruza, fekete spirál + a végén egy kis púder. Összességében visszafogott, de mégis egy picit dob az arcon.
35N
Nalam nagyon valtozo. 16 eves vagyok
Hetkoznapokra altalaban:
-semmi
VAGY
-korrektor problemas reszekre (neha), szempillaspiral es szemoldok pomade
Buliba/ha unatkozom/talalkakra neha:
Primer, alapozo, korrektor, puder, szemhejfestek (keves), neha tus, szempillaspiral, konturozas, szajfeny, highlighter (ez csak bulikba). Ez eleg sok, de ilyenkor kielhetem a vagyamat:D
2 hangulatom van.
az egyik a semmi sminkes, a másik a sima tusvonalas :DDD
szemöldök kitöltés, púder (mert elég zsíros a bőröm sajna, de szerencsére nincsenek bőrhibáim, így korrektor nem kell) és spirál :)
16/l
Alapozo, korrektor(karikak/pattik miatt), nude szemhejfestek, spirall, halvany pirosito, lagy ruzs kis szajfennyel.
19/l
Leginkább sehogy.😂 Jó ez így nekem.
14/L
Hetkoznapokra korrektor+puder,tus,szempillaspiral es ha kedvem van valami kis ruzs.
Ha fontosabb helyre megyek akkor alapozok,konturozok,egy kis highlighter *.* es valami kis fustos szem.:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!