Csajok smink nélkül ti is jelentéktelennek érzitek magatokat? Mennyit sminkeltek?
Én pl hatalmas változáson megyek keresztül ha sminkelek, a valódi énemet szégyellem felvállalni, ha komoly kapcsolatom lesz félek mit fog mondani, megijedne szerintem..
Én hétköznapokként szinezett hidratálo,szempillaspirál és szemöldököm igazitom meg..Alkalmakra meg kihuzom felül a szemhéjam.Nagy a változás igy is..Ti mit szoktatok?
Én férfiként utálom ha egy nő sminkeli magát.
Minimális smink még elmegy mondjuk egy szempillaspirál és ennyi.
Nem kell sminkelned magad, hogy jól nézz ki elég ha ápolt vagy és igényes
Hát mivel én kozmetikusnak készülök, ezért sokat sminkelek, és szeretek is sminkelni, de egyszerre nem kenek magamra 10 kg alapozót vagy ilyesmi. :D
Púdert és alapozót használok, de csak azért mert sok a pattanásom. Ha nincs (ez ritka) akkor nem is használom ezeket.
Ezenkívül a szemöldököm festve van, mivel egymáson szoktunk gyakorolni. Szempillasmirált is használok. Általában rúzst és szájfényt is, csak most nyáron nem.
Ez most így elég soknak tűnhet, de nem esek semmivel sem túlzásba :D 16/L
Nem érzem magam jelentéktelennek smink nélkül, anélkül is szépnek tartom magam, de szoktam és szeretek is sminkelni, hétköznapra inkább csak egy szép alapot csinálok + szempillaspirál.
Kapcsolatban én nem szoktam ebből gondod csinálni, mikor fiatalabb voltam, még filóztam, hogy úú, mi lesz, ha meglát smink nélkül, de egyrészt smink nélkül is ok vagyok, másrészt meg ha egy pasi tényleg olyan hülye, hogy elhiszi, hogy természetes úton csillog a szemhéjam, akkor az ne hadd ne legyen már az én hibám lol :D
Egy pasi úgyis látja, ki mennyire sminkel, ha nem jön be neki a smink, akkor nem kezd sminkelős csajokkal, ennyi.
Én nagyon ronda vagyok smink nélkül, sőt, sajnos sminkkel is eléggé. Csodálom instagramon a make up artist lányokat (pl. [link] ), varázslat, amit csinálnak. Nem mondom, hogy szégyellem a smink nélküli arcomat, mert sminkelve is ugyanúgy szégyellem, de a második esetben legalább igyekeztem :D Egy smink attól még lehet szép, ha olyan viseli, aki nem szép.
Primert vagy folyékony illuminatort használok sminkalapnak, alapozó, korrektor szem alá, kontúrozás, bronzosító, pirosító, púder, highlighter, szemöldökzselé, szemhéjtus, szempillaspirál. Ez a hétköznapi sminkem. Hétvégén plusz szemhéjpúder és műszempillát is szoktam feltenni és folyékony matt rúzst is használok.
Tudom, rengeteg, de szeretek sminkelni, nem igazán érdekel mások véleménye.
"elveszi az időt, 24 óra múlva pedig kezdhetem elölről... Minek?!"
Mint az evés, ivás, szarás, hugyozás, öltözködés, fürdés, hajmosás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!