Piros rúzs és azon kívül semmi smink. Rosszul néz ki? Milyen frizura áll jól hozzá?
Figyelt kérdés
Alkalmi ruhához, csak piros rúzst tervezek feltenni,meg valamilyen hajat szeretnék majd a fodrászommal csináltatni. Sötétbarna hosszú hajam és barna szemem van. Szerintetek baj ha a szememre nem akarok semmiféle sminket? Konttyal vagy leengedett hajjal néz ki jobban?2017. júl. 3. 14:48
1/10 Cheese Pancakes válasza:
Szerintem kontyba jobb lenne a hajad, és nem baj hogy nem sminkeled nagyon ki magad.
2/10 anonim válasza:
Nem baj szerintem sem hogy csak rúzst teszel fel. Szerintem leengedett hajjal jobb :)
3/10 anonim válasza:
Nem nagyon kell hozzá szemsmink mert a szád a hangsúlyós. Simán is tökéletes.
Szerintem bárhogy jó a hajad hozzá.
4/10 anonim válasza:
Ha kizárólag rúzst teszel, az nagyon béna. Mint amikor egy kislány elcseni az anyjától, és felkeni.
Egy minimális "láthatatlan" smink kell. Alapozó, korrektor, púder, pirosító, szempillaspirál. Máris sokkal ösdzeszedettebb az összkép.
5/10 anonim válasza:
4-essel egyetértek, ha ez sem megy, legalább alapozó meg spirál.
Mert tényleg elég "szakadt" így, ennél az is jobb lenne, ha semmit nem sminkelnél.
6/10 anonim válasza:
Alapozó stb sztem is fontos ha igényesen akarsz kinézni. Szemet meg valóban nem nagyon szoktak sminkelni ha erős a rúzs.
7/10 anonim válasza:
Smink nélkül csak akkor, ha tökéletesen sima és esztétikusan egyenletes színű a bőröd, különben nem ártana legalább egy BB krém, pirosító, esetleg egy leheletnyi világosbarna szemhéjpúder, spirál, szolid szemhéjtus/ceruza (ami csak nagyon közelről látszik), bőrhibákra és szem alatti karikákra - ha vannak - korrektor, kis púder, ha valami meleg helyre mész, hogy ne csillogjon a fejed, szemöldökpor, persze csak feltűnésmentesen.
8/10 anonim válasza:
Szerintem azért szempillaspirált tegyél.
9/10 anonim válasza:
Én raknék fe szemceruzát és spirált is.
Momo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!