Tablófotózásra milyen sminket és frizurát ajánlanátok?
Szolid természetes hatású sminket és laza, szép loknikat ajánlok, feltéve, ha hosszú a hajad. :D
Ha nem tudod a pattikat rendesen eltüntetni, az sem baj, mert a képek agyon lesznek retusálva, utókezelve.
Szerintem a természetes hatású a legjobb. Nekem pl kicsi a szemem, ezért olyan sminket csináltattam, amitől nagyobbnak tűnik, a hajammal nem csináltam semmit.
Tényleg agyon lesznek retusálva, ezért nem fontos egy egész maszknyi sminket föltenni.
A frizurád ne legyen nagyon eltérő attól, amit szoktál hordani, mert ha a tablót visszanézed, fura lesz, ha nem önmagadat látod majd vissza. Nálunk a tablón pont az a két csaj néz ki a leghülyébben és a legtermészetellenesebben, akik begöndörítették és / vagy kontyba tetették a hajukat, profi fodrász, kb. színpadi smink... és szinte fel sem lehet őket ismerni.
Smink: legyen szolid, tényleg csak arra menj rá, hogy az arcod előnyösebb részei ki legyenek emelve. Mindenképpen természetes hatású alapozó legyen nem túl vastag rétegben, ne legyen rajtad két kiló púder. Szemsminkből te tudod, hogy mit szeretsz, mit szoktál hordani, de egy enyhe fekete szemceruza/tus vagy egy natúr barnás szemhéjpúderes megoldás szerintem jó lehet. Pirosító halvány, természetes árnyalat öklömnyi csillámok nélkül, rúzs/szájfény ne legyen csillámos (a legjobb egy természetes natúr árnyalat).
Persze az megint más kérdés, ha vkinek olyan a stílusa, hogy harsány rúzsban vagy színes szemhéjpúderben mászkál folyton a suliban, akkor nem baj az erősebb smink, ha önazonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!