Milyen alapozót ajánlanátok pattanásos, miteszeres borre?
Catrice alapozói szerintem is nagyon jók,főleg az árukat tekintve.
A L'oreal true match is egész jó.
Illetve a Maybellin super stay 24 alapozója volt egy ideig a kedvencem,de sajnos itthon nem lehet kapni.
Rimmel Staye Matte alapozója is egész jó.
Ezek mind olcsó/középárkategóriás termékek,természetesen ha megteheted ,hogy minőségibb,drágább terméket használj akkor például amiket az első is említett termékek közül is válogathatsz. Bár nekem például a Bojours alapozói egyáltalán nem jöttek be,biztos a bőröm miatt.
Illetve szükséged lesz még egy korrektorra (catrice-camuflauge..én ezt ajánlom) és egy púderre ami fixálja és a helyén tartja majd az alapozót.
Én azt ajánlom,hogy keress fel egy drogériát (ha van ott ismerősöd oda menj) és kérj kis termékmintákat,tesztszereket. Nem mindenhol adnak,de például nálunk a Müllerbe szoktak adni azoknak akik oda járnak már egy ideje.
Ha sikerül szerezni akkor otthon próbálgasd ki őket,felkenve az arcodra,szépen eldolgozva és nézd meg bent a fénynél illetve kint a természetes fénynél. Amelyiknek nem lesz maszk hatása,nem irritál és tetszik az eredmény azt vásárold meg. Ha nincs lehetőséged erre akkor kérj ott segítséget és segítenek majd a hozzád illő alapozót kiválasztani. Az se mindegy milyen bőrtónusba tartozol..sárgásabb vagy rózsaszínebb, fehér vagy sötétebb bőröd van stbstb..
Ja és a takarás helyett /mellett kezd el kezelni a problémádat,esetleg keress fel egy jó bőrgyógyászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!