Miért baj, ha természetesen nézek ki a szalagavatón?
szerintem jól teszed.. tavaly én is bealltam a sorba.. kozmetikusnal alkalmi smink, fodrásznál hajdondorites..
rá se bírok nezni a szalagavatos kepeimre... undorító színe van az arcomnak.. sose hasznalok alapozot, csak egy kis bb krémet. de a kozmetikus nagyon durvan sminkelt ki, hogy jól nézzek ki képeken.. hát nem sikerült, komolyan szegyellem a képeket.. az nem én vagyok.
a hajam meg sosincs begondoritve, az is termeszetellenes szerintem
jobban jártam volna otthon rakok fel bb krémet meg korrektort, pudert, szempillaspiralt és kész. nem kellett volna sminkeshez mennem
amúgy kb egyik osztalytarsam sem úgy nézett ki mint alapból. mindenki szerint rosszak lettek a képek, más is mondta, hogy kár volt erős sminket csinálni..
szóval ha ma lenne szalagavatom, úgy néznek ki ahogy a hétköznapokban... nyilván aki mindig sminkel ne menjen anélkül, de aki nek szokott az ne most kezdje el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!