Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok smink nélkül ti is...

Csajok smink nélkül ti is jelentéktelennek érzitek magatokat? Mennyit sminkeltek?

Figyelt kérdés

Én pl hatalmas változáson megyek keresztül ha sminkelek, a valódi énemet szégyellem felvállalni, ha komoly kapcsolatom lesz félek mit fog mondani, megijedne szerintem..

Én hétköznapokként szinezett hidratálo,szempillaspirál és szemöldököm igazitom meg..Alkalmakra meg kihuzom felül a szemhéjam.Nagy a változás igy is..Ti mit szoktatok?

2017. júl. 5. 18:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Korrerktort használok. Sulis napokon minden nap sminkeltem. Bár nem tudom hogy ezt lehet e sminknek nevezni. Mert egy kis korrerktor fehér szemcerka néha és ennyi.

Valahogy jobban éreztem így magamat.

2017. júl. 6. 00:59
 12/19 anonim ***** válasza:
66%

#9-es... azért azt hiszem van különbség az étkezés/alap tisztálkodás és a festés között. Ráadásul olyannak akinek nincs is szüksége a festékre...

Kíváncsi vagyok hogy te melyik nélkül bírnád tovább... -_-

2017. júl. 6. 08:15
 13/19 anonim ***** válasza:
71%

Nem sminkelek, alkalmakra is csak korrektor, ha rámjön egy pattanás, meg max. egy nagyon szolid rúzs, de az úgyis lejön fél óra alatt.

Nem érzem magam jelentéktelennek emiatt. Igazából nem érdekel a sminkelés, fölöslegesnek tartom.

2017. júl. 6. 09:32
 14/19 anonim ***** válasza:
79%

Képzőművész vagyok,szóval nekem a sminkelés is egyfajta szórakozás :D Hétköznapokon nem sminkelek,estleg ha olyan heéyre megyek ahol fontos a megjelenés,akkor alapozó-szemöldök-szempillaspirál,vagy csak rúzs alapozóval :D

Esti sminkhez: Ugyanez+szemhéjtus+esetleg barna árnyalat a szemhéjamon. Esti programokhoz mindig sminkelve vagyok.Ez kb a legjobb része annak hogy kimozdulok,mert élvezem a bajlódást,a szépítgetést,az öltözködést meg stb. De persze nem való mindenkinek.

És nem sminkelem magam felismerhetetlenre,nem kell attól félni hogy "az ismerőseim nem ismernek rám",nemtudom honnan ered ez,de még sosem volt problémám ebből. Sőt,párkapcsolatom is van,annak ellenére hogy a párom először sminkelve látott,később smink nélkül. Észre se venni,ha jól csinálod :P Persze,van aki tényleg csúnya smink nélkül,ott már van változás. De ez nem azt jelenti hogy muszáj sminkelni hogy valaki szép legyen,de mindenki szeretné magából a legjobbat kihozni,szépnek látni magát,és ha ezt egy csúnyácska lány megkapja a sminktől,nem hiszem hiszem hogy rossz dolog.

2017. júl. 6. 20:08
 15/19 Metionin ***** válasza:
76%

Nem érzem magam jelentéktelennek smink nélkül, de szeretem csinálni, mert nekem ez is egyfajta örömforrás, ugyanaz az érzés kicsiben, mint amikor megfestek egy képet. Igazából az egész testemet egy üres vászonnak tekintem, amin lehet alkotni ruhákkal, haj-, köröm- és arcfestékkel, tetkókkal. Nem viszem túlzásba a sminket, magára az arcbőrömre csak fényvédőt, bb krémet és átlátszó púdert teszek. Általában kétfajta megjelenési formája van az arcomnak, az egyik a kihúzott szem + natúr rúzs, a másik a szempillaspirál + sötét matt (bordó, lila, sötétkék) rúzs. Utóbbi verzióban simán mászkálok fényes nappal, munkában, mindenhol. Szerintem a rúzsok miatt kérdezték meg már többen, hogy szoktam-e smink nélkül lenni, holott ha a felvitt termékek számát és vastagságát nézzük, a legtöbb babanatúrra sminkelt csaj bőrén több a cucc, mint az enyémen. Na de miért ne használnám, ha jól áll és jobban érzem magam tőle?

Mindemellett nem okoz gondot leugranom a boltba vagy megsétáltatni a kutyát natúrban, nálam az arcfestés inkább egy plusz turbó, de nem létszükség ahhoz, hogy értékesnek és szépnek tartsam magam.

2017. júl. 6. 22:21
 16/19 anonim ***** válasza:
65%

Nekem van egy "arcom", amit mindig felteszek.

Szem alá korrektor, mert picit pirosas-lilás. Alapozóból általában gyengén-közepesen fedőt használok, most egy olyan CC krémet találtam a nyárra, aminek szinte alig van színe. Nincsenek bőrhibáim, ez elég.

Szemöldökömet kihúzom, mert itt-ott hiányos. Alsó szempillasort barnával kihúzom. Spirálozok. Kis pír és natúr rúzs vagy színezett balzsam.

Rúzsokkal szoktam játszani, bár nekem van egy mániám, hogy ha nude-on kívül mást használok, akár pink, piros, magenta, akkor inkább alapozót szeretek feltenni, mint BB/CC krémet.

Nem érzem magam jelentéktelennek, de ez vagyok én. Kócos hajjal sem vagyok csúnya, foltos ruhában sem, smink nélkül sem, de mégsem hanynám el a lakást a felsoroltakkal.

2017. júl. 7. 08:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem érzem magam jelentéktelennek, de önbizalmat ad a smink. A mindennapokban korrektort használok, mert nagyon csúnya a bőröm. A szemöldökömet kiegészítem ceruzával, mert elég hiányos. Ha már itt tartunk, akkor felteszek egy kis szempillaspirált is, mert kiemeli a nagy, zöld szemeimet. Ha tiszta arcbőröm és dús szemöldököm lenne, akkor valószínűleg kevesebbet sminkelnék.
2017. júl. 7. 16:14
 18/19 anonim ***** válasza:
89%
Egyáltalán nem sminkelek, nem érzem úgy, hogy azzal több lennék. Sőt, ha pl más rávesz és kisminkel, kényelmetlenül érzem magam, az nem én vagyok.
2017. aug. 12. 00:29
 19/19 anonim ***** válasza:

Sokat sminkelek, hobbiból elvégeztem egy sminktanfolyamot is 2 éve.

De ettől függetlenül jól érzem magam smink nélkül is, most ebben a nagy melegben nem is szoktam semmit tenni magamra, szerencsére szép a bőröm.

Általában amúgy minden reggel sminkelek, teljesen. Tehát primertől kezdve minden, nem szeretek félmunkát végezni. :)

2017. aug. 12. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!