Ti hogyan sminkeltek hétköznapokon?
Mi az ami nélkül utcára sem mentek, és mit viseltek egy-egy fontosabb eseményre?
Ha nem baj, kort is írjatok.
Előre is köszi a válaszokat:)
-Szemem alá egy kis korrektor, ha van pattanásom akkor arra is
-Halványabb korall pirosító
-Highlighter
-Szemöldök kitöltő spirál
-Carmex vagy színezett ajakápoló
Fontosabb eseményre ugyanez + tusvonal, spirál és egy erősebb rúzs.
20/L
Én BB krémet használok egy hosszabb napra, ha csak rövid időre megyek valahova, akkor van hogy csak korrektort, attól függ milyen az arcom állapota. És természetesen púdert mindig használok.
Ha olyan helyre megyek, ahol találkozhatok srácokkal akkor szoktam használni egy nagyon kicsi pirosítót és highlightert a szemem belső részénél és a szemöldök csontomon.
A szemöldököm sajnos hiányos, ezért azt mindig kifestem, van hogy feltűnőre, ilyen mostani instagrammos stílusura, de sokszor csak egy kicsit színezek hozzá, a fiúk inkább a természetes szemöldököt szeretik. Általában ceruzát és port is használok. A ceruzából én világosabbat használok porból picit sötétebbet és így egy nagyon szép természetes hatást tudok vele elérni.
A szempilláimra van, hogy csak egy kis hosszabbítós spirált rakok, az is nagyon szépen kiemeli a szemeket, de ha mondjuk 3-4 órára megyek valahová akkor már az essence last princess spirálját használom, amitől nagyon szép dús pilláim lesznek. Ha olyan helyre megyek, ahol vizes lehetek, akkor a maybelline lash sensational vízálló spirálját használom, amit nagyon ajánlok, mert nem folyik le soha, csak egy picit pöttyöződik le a szemed alá, ha sokat vagy vízben, csak utána 3 napig nem lehet lemosni. Régen mindig begöndörítettem, de most már nem szoktam, mert hamar kimegy belőle és csak idő pazarlás. Az alsó pilláimat is mindig kifestem.
Rúzst vagy szájfényt soha nem használok, ha száraz a szám akkor rakok rá egy kis ajakbalzsamot. Bronzosítóm nincs, de ha lenne akkor biztos a highlighterrel együtt használnám, hogy egy kicsit vékonyítsam az arcomat és az orromat. A szemceruza nem áll jól, mert kicsik a szemeim, tust pedig nem használok, mert nem tudom szépen meghúzni. A szemhéjfesték meg magamon nem igazán tetszik, ezért soha nem használok.
16/L
- Clinique CC krém
- Mac púder
- Mac pirosító
- Bourjois szempillaspirál
- Mac szemöldökceruza
Ha olyan a hangulatom, akkor tusvonalat és/vagy rúzst is rakok fel.
22l
Hétköznapokra: Alapozó/BB krém, korrektor és púder (nyáron nagy melegben sokszor csak korrektor és púder vagy semmi), szempillaspirál, szemceruza/tus, szemöldökzselé,
Alkalomra előfordul, hogy használok szemhéjpúdert, highlightert, bronzosítót, pirosítót is (nem feltétlenül mindet együtt). A számra soha nem szoktam tenni semmit, max. színtelen ajakbalzsamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!