20 év feletti lányok! Ti hogyan sminkeltek a hétköznapokon? Mennyi sminket használtok?
Én csak a szemem alá/ szemhéjamra teszek egy kis korrektort, erre púdert és a szempilláimat feketére kifestem. Mivel nem szeretem, hogyha "van valami az arcomon", gondolok itt az alapozókra, púderekre, ezért azokat nem használom az arcomon. Elég kevés pattanás van rajta, néha kijön 1-2, de inkább azokra sem teszek korrektort, mivel így, ha szabadon van, gyorsabban elmúlik nekem.
Nálatok mi a helyzet? Ti mennyire sminkelitek magatokat?
Leekenem 50+-os fényvédővel az arcomat, korrektort teszek a szemem alá és bepacsmagolom az arcom kukoricakeményítővel (a világ legjobb "púdere"). Meg használok ajakápolót, de az nem smink.
Régebben használtam szemceruzát meg spirált, de finoman szólva a hócipőm tele lett azzal, hogy válogathatok az "egész nap fennmarad, de bántja a szemem" és a "nem bántja a szemem, de óránként kenhetem újra, mert lepereg" között. Szóval ezeket már nem használom.
21 éves vagyok.
Hétköznapokra nem használok semmit sem. Néha, többnyire alkalmakra kihúzom fekete ceruzával, meg spirál.
Alapozóm, púderem, korrektorom nincs is. Vannak néha pattanásaim, de nem alapozok. Én így szeretem.
Szemceruza felülre a vízvonalra, szempillaspirál, szemöldökfilc és egy minimális pirosító, de az elhanyagolandó.
Korrektort csak indokolt esetben használok, szerencsére nincsenek nagyon ilyen problémáim. Alapozót nem szeretem, nem is tudom elviselni magamon.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!