Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 20 év feletti lányok! Ti...

20 év feletti lányok! Ti hogyan sminkeltek a hétköznapokon? Mennyi sminket használtok?

Figyelt kérdés

Én csak a szemem alá/ szemhéjamra teszek egy kis korrektort, erre púdert és a szempilláimat feketére kifestem. Mivel nem szeretem, hogyha "van valami az arcomon", gondolok itt az alapozókra, púderekre, ezért azokat nem használom az arcomon. Elég kevés pattanás van rajta, néha kijön 1-2, de inkább azokra sem teszek korrektort, mivel így, ha szabadon van, gyorsabban elmúlik nekem.

Nálatok mi a helyzet? Ti mennyire sminkelitek magatokat?

2015. máj. 27. 14:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én fekete vagy barna szemceruzával húzok vékony vonalat a a szemhéjamra, meg "alulra" , plusz szempillaspirál. A szemöldökömet szoktam festeni, de az 1,5 hét után kikopik , ezért halványan megszoktam huzni szemöldökceruzaval. :)
2015. máj. 27. 14:36
 2/18 anonim ***** válasza:
tonikozas, hidratalas, bb krem, vilagos alapozo a szemek ala, szemoldokceruza, szempillaspiral es a vegen puder.
2015. máj. 27. 14:37
 3/18 anonim ***** válasza:

Leekenem 50+-os fényvédővel az arcomat, korrektort teszek a szemem alá és bepacsmagolom az arcom kukoricakeményítővel (a világ legjobb "púdere"). Meg használok ajakápolót, de az nem smink.

Régebben használtam szemceruzát meg spirált, de finoman szólva a hócipőm tele lett azzal, hogy válogathatok az "egész nap fennmarad, de bántja a szemem" és a "nem bántja a szemem, de óránként kenhetem újra, mert lepereg" között. Szóval ezeket már nem használom.

2015. máj. 27. 14:42
 4/18 anonim ***** válasza:
kb ahogy te
2015. máj. 27. 14:44
 5/18 anonim ***** válasza:

21 éves vagyok.

Hétköznapokra nem használok semmit sem. Néha, többnyire alkalmakra kihúzom fekete ceruzával, meg spirál.

Alapozóm, púderem, korrektorom nincs is. Vannak néha pattanásaim, de nem alapozok. Én így szeretem.

2015. máj. 27. 14:50
 6/18 anonim ***** válasza:

Szemceruza felülre a vízvonalra, szempillaspirál, szemöldökfilc és egy minimális pirosító, de az elhanyagolandó.

Korrektort csak indokolt esetben használok, szerencsére nincsenek nagyon ilyen problémáim. Alapozót nem szeretem, nem is tudom elviselni magamon.

20/L

2015. máj. 27. 15:41
 7/18 anonim ***** válasza:
Szemöldökceruza, szemöldöktus, korrektor, szemhéjtus és szempillaspirál. Az alapozó és púder nálam se játszik, néha BB krémezek, de azt is ritkán.
2015. máj. 27. 16:21
 8/18 anonim ***** válasza:
Hidratáló, 50-es fényvédő, korrektor, alapozó, és szemcerka vagy rúzs. Ennyit használok, mivel a bőröm alapozó nélkül 3 színű összevissza foltos, így muszáj. Örülnék ha nem kéne nekem sem. A fényvédő nélkül meg sötétednek és gyarapodnak a szeplőim, szóval az is muszáj... eléggé szar bőröm van sajnos.
2015. máj. 27. 16:23
 9/18 anonim válasza:
alapozó vagy BB krém, szemtus, spirál, néha szemceruza.
2015. máj. 27. 17:42
 10/18 anonim ***** válasza:
bb krém, ha durvább a bőröm akkor alapozó, korrektor, pirosító, szemöldökceruza, szempillaspirál.
2015. máj. 27. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!