Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 20 év feletti lányok! Ti...

20 év feletti lányok! Ti hogyan sminkeltek a hétköznapokon? Mennyi sminket használtok?

Figyelt kérdés

Én csak a szemem alá/ szemhéjamra teszek egy kis korrektort, erre púdert és a szempilláimat feketére kifestem. Mivel nem szeretem, hogyha "van valami az arcomon", gondolok itt az alapozókra, púderekre, ezért azokat nem használom az arcomon. Elég kevés pattanás van rajta, néha kijön 1-2, de inkább azokra sem teszek korrektort, mivel így, ha szabadon van, gyorsabban elmúlik nekem.

Nálatok mi a helyzet? Ti mennyire sminkelitek magatokat?

2015. máj. 27. 14:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

én szeretem az erős, látványos, színes sminket hétköznapokra is. többnyire alapozó, púder, valami élénk színű (pink, zöld, épp mi megy a ruhámhoz) szemhélypúder, erős tusvonalak (gyakran 2-3 kihúzott tusvonal is), aztán vagy fekete, vagy színes szempillaspirál a felső pilláimra. ha olyan kedvem van, szívárványszínűre festem, vagy pedig szemhéjtussal (ecsetes) leopárdmintát rajzolok :D

20L

20L

2015. máj. 27. 19:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Alapozó, korrektor, púder, pirosító, szempillaspirál. Ezeket minden nap használom. Néhanapján tusvonal, de inkább csak az "extrább" hétköznapokon.
2015. máj. 27. 20:26
 13/18 anonim ***** válasza:

Attól függ. Van, hogy smink nélkül vagyok. de az ritka.

Ami alap nálam, ha sminkelek, az a szem alatti karikáimra a korrektor, arra púder, és a szempillaspirál, de azért a legtöbbször az ajkaimat is kifestem vmilyen színre. Plusz ha nagyon ronda a bőröm aznap (hajlamos baromira egyenetlen színű lenni meg piros is néha), akkor alapozó, arra púder, illetve ha a szemöldököm épp furán nő, akkor szemöldökceruza (illetve én szemceruzát használok rá, de tudom, mennyire gyengén nyomjam rá, hogy természetes legyen az eredmény). Plusz pirosító, ha nagyon hulla az arcom.

Szemeimre hétköznap vagy fekete szemhéjtust teszek, ha van rá időm / kedvem, vagy natúr barnás vagy szürkés, enyhe szemhéjpúderes festést.

2015. máj. 27. 21:01
 14/18 anonim ***** válasza:

sietős napokon:

fényvédő, bb/alapozó (nem egyenletes színű a bőröm), púder, szempillaspirál, pici pirosító, ajakápoló.

amikor több időm van:

semleges színű szemhéjpúderek, néha tus vagy szemceruza, szemöldökceruza.

2015. máj. 28. 03:15
 15/18 anonim válasza:
szemceruza (fekete), spirál és ennyi, az púdert nem használok (nem bírja az arcom), korrektort csak ha kialvatlan karikáim vannak.
2015. máj. 28. 18:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit heges a bőröm, meg fakó,és sokkal üdébb, ha van rajtam alapozó, ezért azt majdnem mindig használok, ha megyek valahova. Ezenkívül szempillaspirál, pirosító, szemöldökpúder szürke szemhéjpúder a szemhéjam sarkára.
2015. jún. 1. 01:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Felülre fekete szemhéjkontúr, utána szemhéjpor és szempillaspirál!!!!
2017. okt. 19. 08:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Ja és egy sötétebb színű rúzs, vagy éppen világos, de "nagycsillámú" szájfény!
2017. okt. 19. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!