Sok/keves? Hasonlo koru lanyok ti mennyire sminkeltek? 15/L
Figyelt kérdés
A napi sminkem: korrektor alapozo puder szempillaspiral ruzs esetleg meg a highlighteren gondolkodom de talan mar tul sok :/2017. ápr. 18. 13:35
1/15 anonim válasza:
Alapozót és szempillaspirált használok.
2/15 anonim válasza:
Zöld korrektor,alapozó,korrektor,púder,highlighet,bronzosító,szempillaspirál,szemfesték,rúzs
3/15 A kérdező kommentje:
2× korrektor? :O
2017. ápr. 18. 13:51
4/15 anonim válasza:
Ilyen szín korrigàlos. Az megy az alapozó alá. A sima meg az alapozóra.
5/15 A kérdező kommentje:
Jaa ertem :)
2017. ápr. 18. 14:27
6/15 anonim válasza:
Én ennyi idősen narancssárgás alapozót használtam, fekete szemceruzával erősen kihúztam a szememet és a karikáimra korrektort tettem. Szörnyű így visszagondolni. :D
7/15 anonim válasza:
Bb krem es 1 vekony reteg szempillaspiral
8/15 anonim válasza:
Szemoldokgel neha szempilla spiral es ajak apolo.
17/l
Tudni illik rolam hogy igazi sminkmester vagyok, meg se szeretem magam sminkelgetni a hetkoznapokban.
9/15 anonim válasza:
miért szerint fested magad hogy másnak sok-e vagy kevés és nem aszerint hogy neked mi tetszik magadon?
nehari, de ez kicsit gáz:D
10/15 anonim válasza:
Rengeteg!!!
Én 45 évesen nem teszek ennyi mindent magamra. Egy gyereknek meg minek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!