Milyen Kylie lip kit-hez hasonló rúzsok vannak?
Akkor én az ellenpélda vagyok :D Nekem bejött a replika. E-bayről rendeltem, kb 400 Ft-ért. A színek gyönyörűek, leszedni viszont nehéz.
Egyébként pont ma ugrott fel egy hirdetés egy bizonyos Lovely K-Lips (igen, kicsit sem feltűnő), amit a Rossmannban lehet kapni és jókat írtak róla. 1300 Ft körül láttam a komplett kit-et. :)
Replikát NE!
1. nem tudod mi van benne és milyen körülmények közt gyártják (nehézfémek, baktériumok,ocsmány összetevők)
2. nem tudod kit támogatsz a pénzeddel, találtak már összefüggést a drogkereskedelem és a hamis termékek gyártása közt
3. a replikák nem a minőségre mennek
pinkpandán nézz szét, ott van sok mattra száradó rúzs :) Vagy nyx, colourpop... A colourpop hasonló a kyliehoz, de kicsit más az állaga, viszont gyakran vannak akciók, ingyenes szállítás, kapsz 5 dolláros kedvezményt ha regisztrálsz (egy rúzs 6 dollár. Szóval megéri)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!