Nők! Ti átlagban hogyan/mikkel sminkeltek reggel?
És ez meddig tart? Összefügg az időtartammal az eszközhasználat?
Én szemcerkát, szemhéjport, szempillaspirált rúzst/szájfényt hordok. De még így is sok idő, mindig késésbe vagyok. Pedig lejjebb adni nem akarok a mennyiségből. És nem is sok rajtam.
BB krém, korrektor, szempillaspirál, színtelen ajakápoló
10-15 perc, szeretem ráérősen, kávé mellett csinálni
alapozó, púder, szemceruza, szemhéjtus, szemhéjfesték, szempillaspirál, rúzs
Ha akarom 15 perc de általában fél óra.
Alapozo, korrektor, puder, szemokdokceruza, szemoldokpor, tus, szempillaspiral, kis szajfeny, bronzosito, highlighter
Ez kb 15 perc nekem, bar ha ugyetlenkedek akkor van 20is
alapozó, púder, szemöldökceruza, szempillaspirál, pirosító. 15 perc.
van amikor a szememet is kifestem és/vagy rúzst is használok, akkor 20 perc.
bb krem,bronzosito,nude ruzs,szempillaspiral,szemtus,szemoldok satir es egy nude szemhejpuder meg halvany roszaszin szemhejpuder
de mivel kreol az arcom ezert a bb krem van hogy kimarad
Alapozó, púder szemöldökceruza és -por, pirosító, bronzosító, rúzs, szempillaspirál, tus, szemhélypúder, ha kell, korrektor.
Kb ennyi, szerintem nrm sok. Kb 5-10 perc alatt készülök el.
Én használok alapozó+hidratálókrém kombót, lefixálom púderrel, kontúrozok, néha rakok fel pirosítót, szemöldökömet megcsinálom, smokey eyes-hoz hasonlót (tussal nem szórakozom, nem akarok mindenféle rémséget kreálni félálomban :')), rúzst meg általában a nap későbbi részében rakok fel, illetve használok még szempillaspirált is.
És ez kb. 5-6 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!