Titeket is fiatalabbnak néznek, ha nem sminkeltek?
Figyelt kérdés
Én 20 éves vagyok, és mostanában nem sminkelem magam. Például orvosnál néztek több helyen is kiskorúnak, oké, az csak 2 év. De a pár napja valaki azt kérdezte: "Te már gimis vagy?" Szóval általános iskolásnak nézett. Ti is jártatok már így? Csak azért dühít kicsit, mert a sminkelő általános iskolásokat pedig lassan már 20 évesnek nézik, és teljesen felborult a rend. :D2018. márc. 27. 19:01
1/15 A kérdező kommentje:
*De pár napja
2018. márc. 27. 19:02
2/15 Sunshinedoll válasza:
Attól függ, hogy sminkelem magam. Ha csak rózsás pírt meg szájfényt teszek fel, simán kinézek 18-nak :D
Nyilván az erősebb smink, főleg ez a ma divatos instagram smink idősebbnek mutatja az embert.
3/15 anonim válasza:
Nekem pont fordítva van >.> Ha sminkelem magamat fiatalabbnak néznek. Smink nélkül meg idősebbnek 😅
4/15 anonim válasza:
én 21 vagyok és smink nélkül engem is tininek néznek:)
5/15 anonim válasza:
Soha nem értem, mit művel magával, akit sminkben öregnek nézek. Én eltüntetem a karikáimat, alapozok, spirálozok, kitöltöm a szemöldököm. 30 vagyok, most Szilveszterkor is személyivel tudtam csak piát venni.
6/15 anonim válasza:
Még, ha sminkelek is csak 15nek néznek xd
(Pedig 19 vagyok)
7/15 anonim válasza:
Akkor rosszul sminkelsz.
Engem mindenhogy tudnak fiatalabbnak nézni. Igaz nem is festek maszkot magamnak.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Igazából lehet, hogy sminkben ugyanúgy fiatalnak néznek. Vagy akkor kicsit több az önbizalmam, és emiatt nem keltem egy 14 éves benyomását.
Amúgy nem hiszem, hogy rosszul sminkelek, mert alig használok valamot: korrektort, púdert, szempillaspirált és egy pici azemöldökceruzát
2018. márc. 27. 21:58
9/15 Metionin válasza:
Nálam mindegy, smink nélkül és full koncertes sminkben is 18 körülinek néznek pedig májusban már 28 leszek. Múltkor tőlem is kérdezte egy csaj, hogy melyik gimibe járok ahol megengedik a sötétkék rúzst. Mondom lol.
10/15 anonim válasza:
Igen, anélkül olyan vagyok, mint egy kis pisis 16 éves. Ezért is használok ilyen termékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!