Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Titeket is fiatalabbnak...

Titeket is fiatalabbnak néznek, ha nem sminkeltek?

Figyelt kérdés
Én 20 éves vagyok, és mostanában nem sminkelem magam. Például orvosnál néztek több helyen is kiskorúnak, oké, az csak 2 év. De a pár napja valaki azt kérdezte: "Te már gimis vagy?" Szóval általános iskolásnak nézett. Ti is jártatok már így? Csak azért dühít kicsit, mert a sminkelő általános iskolásokat pedig lassan már 20 évesnek nézik, és teljesen felborult a rend. :D

2018. márc. 27. 19:01
1 2
 11/15 anonim válasza:

Igen:D

Általában 15-16 évesnek tippelnek. Most leszek 22 éves...

2018. márc. 28. 14:53
 12/15 anonim ***** válasza:
87%
Én is 20 vagyok, smink nélkül olyan 14-16-nak néznek, nemrég kérdezték is, hogy még gimibe járok-e... Bár lehet, hogy ehhez hozzátett a fonott hajam is, amitől kis ártatlannak nézek ki. Sminnkel (szempillaspirál és átlátszó szemöldök gél a marha nagy sminkem...) legalább nagykorúnak néznek.
2018. márc. 28. 18:29
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Tehát spiráltól, amitől nyitottabb és csodálkozóbb a tekinteted, öregebbnek néznek?
2018. márc. 28. 18:36
 14/15 anonim válasza:
Örüljetek neki, hogy fiatalabbnak néznek titeket a korotoknál, de majd ha már 50+osak lesztek akkor fog igazán jól jönni ez nektek, és nég a legtöbb a pasi is jobban szereti a fiatal csajokat.
2018. máj. 10. 22:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem vettem észre különbséget a kettő között. Egy évvel ezelőtt gyakran kérdezték, hogy elmúltam már 18, vagy 16 is előfordult... Most 19 vagyok, 20-nak tippelnek. Egy év alatt 4 évet öregedtem :D Pedig szerintem ugyanígy néztem ki.
2018. máj. 12. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!