Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti is minden nap sminkeltek,...

Ti is minden nap sminkeltek, még akkor is ha nem nagyon mentek sehová?

Figyelt kérdés

Ma nem megyek sehová, csak egy ismerosunk jon hozzank latogatoba, de mar egybol sminkeltem is, szemhangsulyos sminket viselek mindig, alapozni nem szoktam.

Ti is mindig sminkeltek? Mit hasznaltok?

En tus, szemhejpuder, szemcerka, spiral, szajcerka, plusz ra valamilyen ruzs, hibakra korrektor

2018. máj. 12. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:
47%

Ez egy nagyon buta tinihóbort. 10 év múlva a sok vacaktól, amit az arcodra kensz nagyon ráncos leszel és meg fog látszódni, hogy állandóan sminkelsz.

Sminkfüggő vagy és nagyon önbizalomhiányos.

Strandon is kisminkeled magad?

Nem sminkelem magam, csak alkalmakkor.

2018. máj. 12. 13:13
 2/9 anonim ***** válasza:
41%
Én nem sminkelem magam sehova.
2018. máj. 12. 13:15
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Ha otthon maradok vagy szimplán boltba megyek esetleg átjön valaki úgy ahogy megcsinálom a szemöldököm +néha egy kis spirál és ennyi. Néha olyan jó ha nem kell ügyelni ilyesmikre.
2018. máj. 12. 15:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Otthonra sose sminkeltem, eselteg, ha jött hozzánk valaki, aki nem közeli családtag. A szememet húztam ki+korrektor. Most már nem használok szemceruzát sem, csak a pattanásokat halványítom. Sokkal kényelmesebb, és nagyobb az önbizalmam, mert így is szép vagyok :)
2018. máj. 12. 16:07
 5/9 A kérdező kommentje:
En is szepnek erzem magam nelkule, de valahogy hozza szoktam a sminkhez
2018. máj. 12. 16:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha mondjuk csak otthon vagyok, úgysem csinálok semmit és úgysem találkozok senkivel, legalábbis családtagokon kívül, akkor nem szoktam. Viszont, ha valaki jön hozzánk vagy esélyes, hogy mégis megyünk valahová, akkor ki szoktam magamat sminkelni. Valamint az is előfordul, hogy szimplán azért teszek fel sminket, mert kedvem van hozzá.

Hétköznapokra alapozó, korrektor, púder, szempillaspirál, barna szemöldökzselé és esetenként szemceruza/tus. Néha bronzosító. Ha csak ilyen "éppenhogy legyen rajtam valami" sminkről van szó, akkor csak szempillaspirál és egy kis BB krém, illetve a szemöldökömet egy színtelen zselével megigazítom és ennyi.

2018. máj. 13. 11:18
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Igen, mert Isten őrizz, hogy anélkül várjak menjek utcára/várjak vendéget!
2018. máj. 14. 09:06
 8/9 Mesicicus ***** válasza:
Megertelek én is többször sminkelek a kelleténél. De szerintem te szimplán csak élvezed a folyamatát a sminkelésnek és azért csinálod. Nekem nem tűnsz önbizalom hiányosnak.
2018. máj. 20. 23:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Én ha itthon vagyok sosem sminkelek, kivéve ha vendég jön hozzánk. Utcára se mindig, mert nem mindig jut idő rá, de amúgy ha kedvem van, akkor mindig. Elvagyok smink nélkül, de szeretem, ha van rajtam, dob a hangulatomon egyet. :) Primert, alapozót, púdert, pirosítót, highlightert és rúzst használok, ha sminkelek, a szememet nem festem. :)
2018. jún. 8. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!