Sok teremben tapasztaltam már, hogy a lányok nagy része ki van sminkelve miközben a gyakorlatokat végzi. Arra lennék kíváncsi férfiként, hogy mi értelme van még oda is sminket felrakni, amikor úgyis megizzadsz. Személyi edző csajoknàl is látom, de náluk még talán rendben van, mivel ők sokszor nem edzenek. Én sem fújom magamra a legjobb parfümöm edzés előtt, mert szerintem az nem oda való. Szóval miért csináljátok? Vagy ott is inkàbb a kinézet szàmít Nektek, nem pedig a fejlődés?
Hát ha jobban megnézed,ezek a lányok nem edzenek rendesen,igy nincs nagy mértékü izzadás sem.ha én magamon hagynám szerintem a végére ugy néznék ki mint joker meg marilyn manson keveréke.
2018. dec. 6. 07:22
2/19 anonim válasza:
Én külön nem szoktam sminkelni edzőterembe, csak nem szoktam lemosni, ami rajtam van. Ha viszont csak edzőterem az aznapi program, akkor nem állok neki sminkelni.
Mondjuk, akiknek tus van meg rúzs, meg konkrétan erős szemhéjpúder, azt én sem értem...
2018. dec. 6. 07:24
3/19 anonim válasza:
Lehet pl munkából,suliból mentek oda,vagy nem mer smink nélkül lenni (ami a legtöbbre igaz), de lehet még számos oka. Ezeket én se értem-mondjuk nem is járok edzőterembe, csak itthon szoktam- de rossz ránézni, akinek vakolat van az arcán és jó esetben szakad róla a víz :S undorítónak tartom
2018. dec. 6. 07:42
4/19 anonim válasza:
Nő vagyok és egy ideig jártam terembe, mindig itthonról mentem és soha nem sminkben. Én sem értettem, hogy mire az az 1 kiló festék. Mondjuk én sima nadrágban meg egy régi pólóban edzettem, nem vettem nike nadrágot 10-ért és nike feszülős topocskát 6-ért, hogy feszüljön rajtam és csinike legyek.
El is jöttem egy idő után, egyrészt mert sok fiatal lányzó párban jött személyi edzőhöz, és nagyrészt vihogásból meg nyávogásból állt amit csináltak, és a pasik között is volt pár kihaénnem pojáca akik jó hangosan nyögtek meg csapkodták a súlyokat, hogy mindenki lássa-hallja, milyen erősek. Inkább futni járok egyedül, sokkal nyugodtabb, kikapcsol.
2018. dec. 6. 08:16
5/19 anonim válasza:
Ha nem otthonról megy, hanem munkából, iskolából, akkor nyilván van rajta smink. Én is mentem már úgy, de nem azért, mert ott jól akarok kinézni. De egyébként már egy jól megcsinált szemöldök + épített szempilla is kelheti azt a hatást, hogy van rajta smink, miközben meg nincs.
2018. dec. 6. 08:50
6/19 anonim válasza:
Korrektort meg spirált használok oda, mert egyébként ótvar karikák vannak a szemem alatt és szarul érzem magamat miattuk.
2018. dec. 6. 08:54
7/19 anonim válasza:
Rossz a bőröm és sokszor bámulták már nyilvánosan, na ez felkötött hajjal még jobban látszik. Nem szoktam vakolatot rakni, de korrektor mindig van rajtam. Meg ha már amúgy is van rajtam akkor nem szoktam leszedni.
2018. dec. 6. 09:58
8/19 Metionin válasza:
Valószínűleg munkából mennek oda. Van amikor én is bordó szájjal jógázok, mert munkából egyenesen oda megyek. Persze ha aznap csak futni/tornázni mozdulnék ki, biztos hogy nem tennék fel semmit csak fényvédőt ha épp kint lesz az edzés.
2018. dec. 6. 13:22
9/19 anonim válasza:
Vagy a hétköznapi életük után mentek edzeni, suli-munka vagy valamilyen kozmetikai "beavatkozásuk" volt.
Egy festett/tetovált szemöldök (utóbbiból manapság a természetes a divat, szépen megtudják csinálni) és épített vagy festett szempilla nagyon sokat nyom a latba. Ha mellé még szép is a bőre máris full smink hatást kelthet.
2018. dec. 6. 21:04
10/19 anonim válasza:
Irigylem a problémácskáidat, tényleg. Pedig edzőterembe se járok, meg pitsa sem vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!