Lemosnàtok magatokról a sminket lányok, ha a fiú az első randin arra kérne?
Tehát van nőd, de más nők élete foglalkoztat.
A Netflix tele van jobbnál jobb műsorokkal. Azok is lekötnének. Tényleg idegenek arca a legfontosabb az életedben? Részvétem.
De miért érzed, hogy ezt közölnöd kell?
Miért zavar, kinek miből van önbizalma?
Szerintem lakásban nem kéne állatot tartani. De nem megyek be az állatok kategóriába és szólok le mindenkit, nem nyilatkozom ki a nagy véleményemet.
Neked miért ilyen fontos ez? Ebből szerzed az önbizalmad? Jobban érzed magad, ha lekicsinylő véleményeket mondasz másokról? Mert hiába mondod, hogy nem zavar ez, az egész kérdésed erről szól. Ha nem zavarna, max a nődnek mondanád otthon, hogy ez miért van.
Az egy dolog, hogy téged valamiért ez érdekel, de te nem csak egy kérdést tettél fel, hanem a válaszolókat egyértelműen provokáltad és erőltetted a saját véleményedet minden egyes hozzászólásodban. Egyáltalán nem objektív érdeklődés volt ez, főleg árulkodó az a hozzászólás, amelyben kifejtetted, hogy szerinted manapság milyen jó (talán túlságosan is jó?) dolga van a nőknek.
Egyébként belegondoltál pl olyan szitukba, hogy mondjuk egy lánynak van valami heg az arcán, amit első randi alkalmával szeretne elfedni sminkkel, hogy tetszen neked? Nyilván megmutatná, ha már kialakult egy kis bizalom, de nem mutogatná szívesen rögtön az elején, főleg nem egy nyilvános helyen. Picit gondold át, hogy ha egy ilyen helyzetben elküldenéd hogy mossa le a sminket, mennyire megalázó és kínos lehet ez neki.
Nem sminkelek erősen, kis szempillaspirál, korrektor és púder, de még ez sem mindig. Nem félek lemosni a sminkem, nem szégyenlem azt, ahogy kinézek. A volt barátom rendszeresen látott smink nélkül, sőt szerintem gyakrabban voltam smink nélkül, mint kisminkelve.
De ha elmennék egy randira nyilván minimálisan sminkelnék, és bár nem lenne hatalmas a változás ha lemosnám azt a minimális sminket, akkor sem tenném meg. Nem azért mert olyan csúnya lennék szempillaspirál nélkül, hanem azért, mert ilyet kérni (főleg az első randin) bunkóság. Aztán ha már együtt járunk megtiltja, hogy sminkeljek és magassarkút vegyek fel? Ugyan már. Felállnék, és szépen ott hagynám azt aki első randin ilyet kér, tökmindegy milyen helyes.
Azért szerintem sajnálni ne kelljen már mindentől függetlenül, ha felteszel egy kérdést, pláne ha provokatív, számíts rá, hogy kapsz hideget és meleget is, ezért remélem nem fogsz a sarokba kuporodva zokogni :)
Amúgy volt itt egyszer a te kérdésed ellenkezője, egy srác azt kérdezte, hogyan tudná rávenni a barátnőjét, hogy feltünőbben öltözködjön, használjon erős sminket, viseljen látványos ékszereket stb, mert a jelenlegi formájában nem tetszik neki a lány, mert olyan kis senmilyen szürke egér. Ő is kb ugyanazt kapta, mint te, volt aki finomabban közölte, másból agressziót váltott ki, de a válaszok tartalma nagyjából ott is az volt, hogy nem kellene megpróbálni megváltoztatni a másikat, vagy legalábbis erőltetni nem szabad, ha valakinek olyan igényei vannak, hogy a másik sminkeljen/ne sminkeljen, vagy épp öltözzön kihívóan/visszafogottan stb az olyat keressen, ezerfélék vagyunk, mindenki találhat "kedvére valót". Szerintem :)
Lehet mellre edzeni s a zsír alatti izomszövetek (a mellizomzat)igen is szép tartást adnak egy mellnek 😉
Ha nem lenne mellizomzat akkor az edzett pasik érdekesen néznének ki xD
Behorpadt cicik , bőr és csont.
(ha valaki ilyennel nincs tisztában...menjen vissza általános suliba)
Ha irritálni akarna a kérdező ezzel a kérdéssel: Más formában, visszataszítóan írta volna ki.
(az már más, ki milyen mentalitási szinten s lelkiállapotban van.) 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!