Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lemosnàtok magatokról a...

Lemosnàtok magatokról a sminket lányok, ha a fiú az első randin arra kérne?

Figyelt kérdés
Érne nektek annyit egy jó pasival megismerkedni (és talán összejönni), ha az lenne a feltétele, hogy az első randin le kell mosnotok a sminket? Mondjuk ha azért kérne arra a srác, hogy lássa, hogy hogyan is nézel ki valójában?

2018. nov. 17. 12:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
95%
kirohognelek es ott hagynalak. Channing Tatum meg szerintem kifejezetten ronda. elobb utobb ugyis latni fog a pasi smink nelkul. amugy gyanitom te vagy az a balek aki rendszeresen hasonlo kaliberu kissebbsegi komolexusos nogyulolo kerdesekkel irkalja tele a szerelem-szex temakort, de onnan mar kezd mindenki kiutalni, meg marhara unjak a kerdeseid ezert most betamadtad a szepseg temat, ahol megtobb no van :D valaki tiltsa mar le ezt a szerencsetlen trollt.
2018. nov. 17. 16:09
 22/73 A kérdező kommentje:
#21 Nem én vagyok, de köszi a tippet, megnézem azt a szekciót is, de kérdést nem szàndékozom feltenni ott. Egyébként nem tudom miért akadtàl ki ennyire. Egy előtted szóló lány bevàllalnà és szerintem ha lány lennék semmi kivetnivalót nem talàlnék ebben a kérdésben. "Aki szép, az reggel is szép!" 🙂 Biztos hallottad már Te is.
2018. nov. 17. 16:16
 23/73 anonim ***** válasza:
96%
Pedig abszolút átlátszó, nekem is rögtön feltűnt a stílusod alapján hogy megint itt a gyakori notórius nőutálója 😂😂😂😂😂 nyilván egy olyan pasi akinek ez ennyire számít eleve nem randizik olyan lánnyal aki sminkel, tehát ilyen kérdést csakis olyan céllal lehet feltenni hogy a saját elveid felsőbbrendűségét bizonygasd. Amúgy channing tatum legutóbb 10 éve számított szexinek úgyhogy ez elég cikire sikerült most. Remélem a következő kérdésesben már sikerül épeszű érvet felhozni arra hogy miért ne sminkeljen egy nő, várom nagyon
2018. nov. 17. 17:40
 24/73 anonim ***** válasza:
95%
Én kiröhögnélek és elsétálnék. Pedig szempillaspirálon kívűl csak korrektort és púder használok, ha nem tudtam kialudni magam.
2018. nov. 17. 17:43
 25/73 anonim ***** válasza:
95%

Biztos hogy nem. Ha már az első randin feltételeket szab, meg akarja mondani hogy nézzek ki, és ha már akkor ennyire ellene van a sminkelésnek, akkor semmi dolgunk egymással.

Szeretek sminkelni, nem azért hogy "eltakarjam az arcom" vagy mert annyira hülyének nézlek hogy el akarom hitetni veled hogy természetesen meggypiros a szám és csillog a szemhéjam. Számomra egy outfitnek része a smink is, szeretek színekkel, stílusokkal kísérletezgetni, szinte minden nap más a sminkem, ez egyike azoknak a dolgoknak amiben ki tudom élni a kreativitásomat a hétköznapokon. Ha valaki ebbe bele akar szólni, azt elfogadhatatlan korlátozásnak élném meg.

Nyilván ez nem azt jelenti hogy a meglévő párom véleményét nem veszem figyelembe, de vésgő soron az én fejem, én döntöm el hogy mi kerül rá. És ha már a megismerkedésnek is FELTÉTELE hogy ezt a döntést feladjam, akkor teljesen biztos hogy nem éri meg megismerni az illetőt.

2018. nov. 17. 18:36
 26/73 A kérdező kommentje:
#23 Pedig tényleg nem én vagyok az, de többször már nem fogom ezt megemlíteni, úgysem tudom bebizonyítani. Én tisztelem a nőket, sokszor sajnos jobban is, mint ahogy azt egyesek megérdemlik vagy megérdemelték a múltban. Én csak egyszeri alkalomra gondoltam, amikor mondjuk a randin egy étteremben végeztetek a vacsoràval, jót beszélgettek, fogy egy kis alkohol is és már elég jól kezdtek egymásra hangolódni és a srác előjön vele: "Ne haragudj, kérhetek valamit? Légyszi ne sértődj meg! Nagyon tetszel nekem és szerintem nagyon szép a sminked és igazán jól áll Neked! Viszont nagyon kíváncsi lennék rá, hogy hogyan nézel ki nélküle! Megtennéd nekem, hogy lemosod? Utána persze újra megcsinàlhatod, ha szeretnéd! Remélem nem haragszol meg, amiért ezt kértem. Persze ha nem akarod akkor nem kell, megértem és felejtsd is el, hogy megemlítettem!" Na én erre a szituációra gondoltam. Mivel minden lány hord a táskàjàban egy fél DM üzletnyi cuccot, ezért a mosdóban később újra fel tudja rakni. Tényleg nem értem miért olyan nagy dolog ez. Manapság az első randikon már sokkal merészebb dolgokat művelnek a fiatalok. Egyébként online ismerkedésnél is szoktak ilyet kérni egymástól az emberek, egy lány egyszer képet kért a felsőtestemről. Akkor nekem is meg kellett volna sértődnöm? Helyette küldtem neki többet is, mint egy. 🙂 Meg is érte a dolog, úgyhogy nem bántam meg! 😋
2018. nov. 17. 19:13
 27/73 anonim ***** válasza:
92%
Persze, hogyneee, valahogy levakarom magamról (mert amúgy ki hord magánál sminklemosót?..), aztán visszafestem, csak hogy lásd mekkora eredetileg a szempillám, és hol hiányosabb a szemöldököm...
2018. nov. 17. 19:21
 28/73 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor ő átlagon felüli szépség lehet, valószínű ezért nem szorul rá ezekre a termékekre."

Nem átlagon felüli szépség, sőt... Egész egyszerűen ő így érzi jól magát. Mások meg egy minimális sminkben. Van, aki meg teljesen kifestve. Nem lehet párhuzamot vonni a sminkelés és a szépség között.

2018. nov. 17. 19:30
 29/73 A kérdező kommentje:
Nyilván egy minimális smink még engedi látni egy lány arcának vonalait, de amikor úgy néz ki, mint egy gésa vagy, mint egy viaszbaba az már szerintem zavaró. Az tucat arcot kölcsönöz és semmi egyedi nincs benne. Ilyen az is, amit szintén pár éve kezdtek el majmolni a csajok, a hófehér arc és a vörös rúzs... Komolyan mondom, mint Hófehérke vagy valami mesének a főszereplője. Szerencsére már kezd alábbhagyni ez is, de egy időben mindenkinek ez volt, ha jól állt neki, ha nem. Meglàttàk egy videoklipben, mondjuk Ariana Grande-n és onnantól nekik is úgy kellett kinézni. Ezzel nincs is semmi baj, csak akkor meg nem kell önérzeteskedni és megjàtszani, hogy "én mekkora egyéniség vagyok" és a föld felett járni fél méterrel és onnantól kezdve lenézni már minden egyszerűbben kinéző, de normálisan ismerkedni próbáló srácot. (Nem magamról beszélek, ami az ismerkedés részét illeti, de a normális az illik rám 😉)...
2018. nov. 17. 19:55
 30/73 anonim ***** válasza:
9%

Ne is törődj a nemet mondókkal... Ez a ribizli, önelégült s vakolatra büszke nők zöme...

Simán megtenném, ha ez lenne a kérése annak, akivel elmegyek randira s tetszik!

Mivel én csak úgy sminkelek, hogy pl szemem körüli bőrtónust hozzá igazítom arcomhoz, egy nagyon pici heget (pár mm) ami a bal szemem sarkában van halvány barna árnyalattal adok színt szemem sarkainak.

Szempilláim elszőkülő végeit spirállal finoman átfestem, a szempillák alatt húzom ki a szemet (fel se tűnik az embereknek de teljesen más hatása van).

Sokaknak csúf az arcuk és sminkkel pótolják/igazítják az sérült önbecsülésüket.

Sőt ha pasi lennék azt is ellenőrizném: Mennyire van kitömve...

Undorító hogy alig kapni magyarban rendes melltartót, amiben nincs szivacs.

Németben vásároltam be melltartóból.

Aki hisztizik picsu@ módra s fel van háborodva annak van mit szégyelnie sok esetben.

"szeress s fogadj el úgy ahogy vagyok" okosságokkal jönnek... Az igazi önmaguk a smink nélküli reggeli kócos kis édes fejük - csak elfeledik önmagukat vagy el akarják feledni azt.

25/N

2018. nov. 17. 21:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!