Lemosnàtok magatokról a sminket lányok, ha a fiú az első randin arra kérne?
Biztos hogy nem. Ha már az első randin feltételeket szab, meg akarja mondani hogy nézzek ki, és ha már akkor ennyire ellene van a sminkelésnek, akkor semmi dolgunk egymással.
Szeretek sminkelni, nem azért hogy "eltakarjam az arcom" vagy mert annyira hülyének nézlek hogy el akarom hitetni veled hogy természetesen meggypiros a szám és csillog a szemhéjam. Számomra egy outfitnek része a smink is, szeretek színekkel, stílusokkal kísérletezgetni, szinte minden nap más a sminkem, ez egyike azoknak a dolgoknak amiben ki tudom élni a kreativitásomat a hétköznapokon. Ha valaki ebbe bele akar szólni, azt elfogadhatatlan korlátozásnak élném meg.
Nyilván ez nem azt jelenti hogy a meglévő párom véleményét nem veszem figyelembe, de vésgő soron az én fejem, én döntöm el hogy mi kerül rá. És ha már a megismerkedésnek is FELTÉTELE hogy ezt a döntést feladjam, akkor teljesen biztos hogy nem éri meg megismerni az illetőt.
"Akkor ő átlagon felüli szépség lehet, valószínű ezért nem szorul rá ezekre a termékekre."
Nem átlagon felüli szépség, sőt... Egész egyszerűen ő így érzi jól magát. Mások meg egy minimális sminkben. Van, aki meg teljesen kifestve. Nem lehet párhuzamot vonni a sminkelés és a szépség között.
Ne is törődj a nemet mondókkal... Ez a ribizli, önelégült s vakolatra büszke nők zöme...
Simán megtenném, ha ez lenne a kérése annak, akivel elmegyek randira s tetszik!
Mivel én csak úgy sminkelek, hogy pl szemem körüli bőrtónust hozzá igazítom arcomhoz, egy nagyon pici heget (pár mm) ami a bal szemem sarkában van halvány barna árnyalattal adok színt szemem sarkainak.
Szempilláim elszőkülő végeit spirállal finoman átfestem, a szempillák alatt húzom ki a szemet (fel se tűnik az embereknek de teljesen más hatása van).
Sokaknak csúf az arcuk és sminkkel pótolják/igazítják az sérült önbecsülésüket.
Sőt ha pasi lennék azt is ellenőrizném: Mennyire van kitömve...
Undorító hogy alig kapni magyarban rendes melltartót, amiben nincs szivacs.
Németben vásároltam be melltartóból.
Aki hisztizik picsu@ módra s fel van háborodva annak van mit szégyelnie sok esetben.
"szeress s fogadj el úgy ahogy vagyok" okosságokkal jönnek... Az igazi önmaguk a smink nélküli reggeli kócos kis édes fejük - csak elfeledik önmagukat vagy el akarják feledni azt.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!