Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lemosnàtok magatokról a...

Lemosnàtok magatokról a sminket lányok, ha a fiú az első randin arra kérne?

Figyelt kérdés
Érne nektek annyit egy jó pasival megismerkedni (és talán összejönni), ha az lenne a feltétele, hogy az első randin le kell mosnotok a sminket? Mondjuk ha azért kérne arra a srác, hogy lássa, hogy hogyan is nézel ki valójában?

2018. nov. 17. 12:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
95%

Ez az 52%-os csajszi baromi vicces. Vicces, mekkora regényeket ír, csak azért, hogy bizonygathassa önmagának, hogy márpedig ő az igazi NŐ, mert nem sminkel. El vagy tévedve, drágám. Egyébként is, mi okozza nálad ezt a feszültséget? Miért gyűlölöd ennyire a nőtársaidat, csak azért, mert másképp gondolkodnak, mint te? Bántottak a suliban a kisminkelt jócsajok, vagy nem értem miért utálkozol? Azt meg pláne nem, hogy milyen alapon beszélsz ilyen undorítóan lekezelő módon... Nem lehetsz valami okos. (Ja, és vállalom a korom, ne aggódj: 21 vagyok. Köss bele, légyszi.)

A kérdezőnek meg csak ennyit: “ráadásul hamis önbizalmat adhat, ami által fölényeskedve viselkedhet az illető a másikkal szemben” ez a mondatod sok mindent elárul rólad. Tehát neked az a bajod, hogy a másiknak önbizalma van, te meg ronda vagy és csak még rondábbnak érzed magad egy kisminkelt, szép nő mellett. Szánalmas vagy, ráadásul még arra is képtelen vagy, hogy észrevedd a körülötted lévő sminknélküli lányokat. Az egész fogalmazási stílusod, ez a sok szarság, amit írsz, mind csak azt mutatja, hogy egy irreális elvárásokkal rendelkező, de egyébként életképtelen pali (vagy inkább kisfiú) vagy, akinek soha nem lesz, nemhogy kisminkelt, de semmilyen nőhöz köze.

2018. nov. 18. 21:07
 42/73 anonim ***** válasza:
91%

Csatlakozom azokhoz, akik kiröhögnék az illetőt és otthagynák. Nem, nem érne ennyit egy "jó pasi", mert számomra az ilyen nem jó pasi, hanem egy őstahó. Ahogy írta valaki, ennyi erővel azt is kérhetné, hogy vegyem le a melltartómat, hogy csekkolja, milyenek a melleim, vagy toljam le a nacit, hogy megnézze, mennyire narancsbőrös a fenekem. Tahóság.

Ha nem tetszik a smink, rendben van. Keress olyan nőt, aki nem sminkel, mert igen, létezik sok ilyen nő. Igen, ha minden jól alakul, előbb-utóbb látnád smink nélkül is, de nem biztos, hogy ezt az illető az első randin, esetleg egy elegáns nyilvános helyen akarja kivitelezni.

Csak személyes megjegyzés: én pl nem hordom a táskámban magammal az összes rajtam lévő sminkcuccot, sem sminklemosót, mert felesleges, mielőtt elmegyek otthonról megcsinálom a sminkemet este pedig leszedem. Max a rúzst viszem magammal esetleg egy púdert. Tehát ha még akarnám is teljesíteni a kérést, kivitelezhetetlen lenne. De nem akarnám :)

2018. nov. 19. 04:29
 43/73 anonim ***** válasza:
90%
Ja viszont azzal kapcsolatban, amit mondtál arról, hogy a csaj meg kért képet a felsőtestedről, hát erre nem tudok mondjuk mit mondani, én nem kérnék ilyet, szerintem ez is elég gáz... De ilyen szituban mondjuk mondhatod azt, hogy oké, akkor te meg kérsz egy smink nélküli képet az arcáről, ez így már teljesen másképp jön ki, mintha mondjuk a randin egy étteremben elküldenéd sminket lemosni :) Szóval a két helyzet között van különbség.
2018. nov. 19. 04:40
 44/73 A kérdező kommentje:
😂😂😂 Miért kell ennyire magatokra venni a kérdést lányok? Hol írtam én, hogy erre kérnék bàrkit is és, hogy rólam van szó? Ez egy kitalált történet az ég szerelmére... Azt kérdeztem mit tennél ha, érne neked annyit ha? Lehet ám nemet is mondani, nem pedig megsértődni, felállni és elrohanni...Egyesek megnyilatkozása miatt lassan már azt is bánom, hogy feltettem ezt a kérdést... Tipikus agresszív személyiség, ha nem tetszik a kérdés, ràtàmadok a kérdezőre. Miért van ennyi harag bennetek lányok? Nem làtjàtok, hogy minden körülöttetek forog? A srácok is nektek akarnak eleget tenni éjjel nappal. Manapság egy átlagos lánynak is lehet jóképű barátja, míg a fordítottja sajnos nem igaz. Kivéve, ha a srác jómódú. Sokkal jobb ma nőnek lenni, mint bármikor korábban az emberiség történetében. Nem csak az előbbiek miatt, szàmos okból kifolyólag. Megbecsülés, egyenjogúság, tisztelet stb... Nem mindig volt ám ez így, olvassatok utána. Akkor meg minek ez a nagy felháborodás?? Azt sem írtam sehol, hogy nincs olyan lány, aki egyáltalán nem sminkel, de tény, hogy kevés és én Budapesten nem sokat látok smink nélküli csajokat, pedig egy nap sok helyen megfordulok pl: könyvtár, étkezde, metró, villamos, plàza, közért stb... Ami pedig a nőkhöz való hozzáállásomat illeti, lassan 7 éve párkapcsolatban élek a barátnőmmel, akihez a mai napig hűséges vagyok.
2018. nov. 19. 06:42
 45/73 anonim ***** válasza:
93%
Jólvan, látom nem sikerült felfogni a lényeget...
2018. nov. 19. 07:12
 46/73 anonim ***** válasza:
9%

"Irreális elvárás, ősható stb"

Nőként nem értem hogy viselkedhettek így, miért kell ennyire felháborodni?

Csak egy kérdés volt... semmi provokáló nem volt benne mégis itt szedi szét egymást a sok fotelharcos nő. Smink ide vagy oda, ez nem nőies viselkedés.

Komolyan nevetséges amit csináltok. Ez már rég nem a kérdésről szól, hanem mások lehúzásáról, megalázásáról, hogy az jobb e aki sminkel vagy aki természetes.

Nem értem hogy ebben a kérésben mi a bántó, bunkó stb.

2018. nov. 19. 08:11
 47/73 anonim ***** válasza:
100%

Hűha, legközelebb ha egyszavas választ szeretnél kapni a kérdésedre, javaslom jelezd.

A kedvedért módosítom a válaszom. Íme: NEM! Így rendben vagyunk? 😉

2018. nov. 19. 09:45
 48/73 anonim ***** válasza:
100%

46-os, a kérdés még maga nem annyira bunkó, a többi hozzászólása nekem nem annyira szimpi.

Én amúgy egyáltalán nem vagyok ingerült, a kérdésre válaszoltam, hogy mit tennék, ha az első randin a pasi elzavarna sminket lemosni, nos én egy ilyet őstahónak tartanék, ezt most is vállalom. De ez csak elmélet, én ilyennel szerencsére sosem találkoztam. És most már nem is fogok valószínűleg, férjnél vagyok, és igen, a férjem látott smink nélkül 😀 De nem az első randin 😛

2018. nov. 19. 09:55
 49/73 A kérdező kommentje:
Akinek nem inge ne vegye magára! Senkit nem akartam megbántani...
2018. nov. 19. 11:45
 50/73 anonim ***** válasza:
100%

"Nem értem hogy ebben a kérésben mi a bántó, bunkó"

Én meg nem értem, hogy egy ilyen kérés hallatára hogy nem gyűlik össze bárkinek egy kis hányás a torkában. Még akkor is, ha csak mesélik neki, hogy képzeld, ezt kérte.

2018. nov. 19. 13:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!