Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lemosnàtok magatokról a...

Lemosnàtok magatokról a sminket lányok, ha a fiú az első randin arra kérne?

Figyelt kérdés
Érne nektek annyit egy jó pasival megismerkedni (és talán összejönni), ha az lenne a feltétele, hogy az első randin le kell mosnotok a sminket? Mondjuk ha azért kérne arra a srác, hogy lássa, hogy hogyan is nézel ki valójában?

2018. nov. 17. 12:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
91%

“Megbecsülés, egyenjogúság, tisztelet stb... Nem mindig volt ám ez így, olvassatok utána“ Szerinted ennek utána kell olvasnunk, te észlény?!

Egyébként áruld már el nekem, hogy milyen tisztelet az olyan, ahol ilyen tahó (igen, az) baromságokat várnak el egy randin. Egyedül te vagy itt feszült, kedveském, de mostmár az jön, hogy peeerszeee, te tartós kapcsolatban élsz. Nyilván. Szedd össze magad, öreg és szállj le a földre.

2018. nov. 19. 15:58
 52/73 A kérdező kommentje:
A kérdés kiírása előtt éreztem, hogy ez lesz... Vajon miért??
2018. nov. 19. 16:01
 53/73 anonim ***** válasza:
100%
Nem érezted, tudtad. Ezért írtad ki. Nyilván unatkoztál, és szereted hergelni a népet. Így legalább beszél valaki hozzád.
2018. nov. 19. 16:32
 54/73 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy, hogy néz ki, milyen humora van, akkor szépen otthagynám (amúgy Channing Tatum pont nem jön be arcra :D...). Azért sminkelem magam, mert nekem úgy tetszik. Ráadásul nem fogom azzal égetni magam, hogy egy randin sminklemosózom... dedó. Majd 2-3-4 randi után úgyis fog smink nélkül látni. Nem szoktam felismerhetetlenre sminkelni magam, de ha akkor esetleg úgy dönt, hogy smink nélkül mégse, hát oké, joga van hozzá, nem kell egy életen át kitartania mellettem.

Amúgy én nem szoktam kikutatni a leendő randipartnerről semmit a keresetéről meg ilyenekről. Ha ilyen lányokra hajtasz, akkor meg úgy jártál.

2018. nov. 19. 23:30
 55/73 anonim ***** válasza:
8%

Húhaa itt a nők zöme egyre szánalmasabb 😢

Tiszteletem azoké, kik képesek vakolat nélkül is élni az életüket.

Többi kislány pedig majd sír.

[link]

2018. nov. 20. 04:52
 56/73 anonim ***** válasza:
9%

+a kislányok itt is "like" vadászattól önelégültek, mint fb-on...

Ez is igazolja ki az, aki ritkábban van itt s ki az, aki itt akarja önmagát építeni, mint fb-on (vagy pont hogy ott se tud s kellett valamit találni helyette😁)

2018. nov. 20. 05:04
 57/73 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem ez a dolog idővel ugyanúgy le fog csengeni, mint más őrület a múltban. Sőt egy idő után már kifejezetten ciki lesz vastag sminket hordani a sima hétköznapokra. Most is egy korosztályra jellemző inkább ez a megjelenés, úgy 15-25-ig, utána általában a lányok már ràjönnek arra, hogy más is van az életben amivel érdemes foglalkozni. Ez ugyanolyan, mint a srácoknàl a kondi. Egyébként szerintem külföldön már "nem gáz", ha egy nő smink nélkül merészkedik ki az utcára, sőt egyes ismertebb személyek erre még szokták is buzdítani a követőiket. Alicia Keys és Naomi Watts is tett már ki smink nélküli fotót, sőt Palvin Barbi és Kulcsár Edina is. Persze ők azért más kategória. Szóval szerintem sok lánynak azt kellene végre megértenie, hogy a kevesebb néha több.
2018. nov. 20. 06:38
 58/73 anonim ***** válasza:
92%
Én a hétköznapokra nem sminkelem magam, de alkalmakra(randi, ünnepek, konferencia) igen, és ha randin ezt kérné tőlem a pasi, azzal a lendülettel hagynám a bánatba.
2018. nov. 20. 06:44
 59/73 anonim ***** válasza:
91%

Rossz hírem van, kedves kérdező. Ha már ilyen jól kiművelődtél a nők jogainak történelmében, ajánlom, hogy tanulmányozd tovább a törit, ugyanis a smink nem igazán csak egy aktuális múló divat, a története időszámításunk előttre is visszanyúlik.

Amúgy 34 éves vagyok, és nincs problémám azzal, aki mellőzi sminket és mindig teljesen natúr, sem azzal, aki vörös rúzs és műszempilla nélkül ki sem lépne az utcára. Azzal viszont van bajom, aki meg akar változtatni másokat. Próbálj meg felnőni, és az igényeidnek megfelelő nőkkel ismerkedni. Többször, többen is leírtuk, hogy sok nő van, aki nem használ sminket (sőt, igazából ők vannak többen), járj nyitottabb szemmel, és velük kezdj, ha ők tetszenek. És esetleg gondolkodj el azon, hogy nem lehet, hogy azért nem veszed őket észre, mert igazából nem is ők tetszenek?

2018. nov. 20. 07:01
 60/73 A kérdező kommentje:
#59 Még mindig nem keresek új partnert! :)
2018. nov. 20. 11:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!