Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lemosnàtok magatokról a...

Lemosnàtok magatokról a sminket lányok, ha a fiú az első randin arra kérne?

Figyelt kérdés
Érne nektek annyit egy jó pasival megismerkedni (és talán összejönni), ha az lenne a feltétele, hogy az első randin le kell mosnotok a sminket? Mondjuk ha azért kérne arra a srác, hogy lássa, hogy hogyan is nézel ki valójában?

2018. nov. 17. 12:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
96%

"Aki szép, az reggel is szép!"

:D

Ezt nem Charlie énekli, aki reggel-délben-este kritikán alul néz ki?

Én nem tenném meg, szerintem pont annak van baja az önbizalmával, aki egy idegennek azonnal pattan, és teljesíti a megalázó kéréseit. Nálam ez egy szinten van azzal, mintha azt mondaná, ne vegyek fel melltartót a randira, hogy felmérhesse, mennyire lógnak a melleim, tetszik-e neki, amit lát.

2018. nov. 17. 21:11
 32/73 anonim ***** válasza:
95%

"Az igazi önmaguk a smink nélküli reggeli kócos kis édes fejük"

Miért? Akkor a reggeli büdös száj is a valódi önmagunk? Minek mosunk fogat, úgyis meg kell tudnia a másiknak, milyen a hagymás szájszagunk, ha olyat eszünk.

A csipát minek töröljük ki? A fenekünket?

Miért hiszed azt, hogy az alvás utáni állapot a természetes?

Nekem sötétbarna az eredeti hajszínem, de világosbarnára festem, mert ez vagyok én. Ennek érzem magam, ez az igazi önmagam.

2018. nov. 17. 21:15
 33/73 anonim ***** válasza:
96%

Azok a nők mit éreznek akik itt a nőtársaikat húzzák le fröcsögve, ribizliznek mindenkit aki nem láthatatlanul sminkel és van annyira "öntelt" hogy nem veti alá magát egy kvázi ismeretlen pasi hülyeségeinek?

Oké, ügyes vagy, te természetesen érzed jól magad. Ettől nem leszel erkölcsileg magasabb szinten mint én, és pláne nincs jogod ribizlinek nevezni. Ellenben az a hatalmas nagy önbizalom nálad is hiányzik ha csak úgy érzed nagynak magad, ha másokat lekicsinyelsz, csak míg én a (te szavaiddal élve) külső csúfságomat megoldom alapozóval, a te belső csúfságodra hiába kensz bármit.

2018. nov. 17. 22:44
 34/73 anonim ***** válasza:
9%

Kedves felháborodott kislányok!

Hány évesek maguk?

Felháborodás, szidás, hiszti az megy, de korotok felvállalása titokban marad.

Elég szomorú, hogy ilyen mentalitással rendelkező generációt láthatunk.

S csodálkozunk, hogy a rendes srácok csalódottak ezt olvasva.

Elárulom sok NORMÁLIS srác fél attól milyen arc lehet a maszk alatt.

A pasik nem csak a mell, segget nézik (csak a nem valami értelmes réteg), hanem a nő tekintetét, arcát.

S csak olyan ember fog ilyen "drasztikus lépést" kérni, aki komolyan gondolja a randit; az hogy megismerjen kívül belül s kíváncsi rád, NEM CSAK LYUKRA HAJT!

HA az lenne a célja nem kérné ezt s gondolkodhatna így is: "lyuk az lyuk".

Nem bántásból(!!!), de aki csak "sértett" félként éli ezt meg (témakörben is), az bele se gondol mások helyzetébe s ez alacsony IQ-ra IS utal vagy szimplán gyerek még.

Amúgy azt se tudom ki az, ki meg lett nevezve. Teljesen más izlésvilágban mozgok zenei stílusban. 😃

De igen a szájszag is hozzánk tartozik, de annak megszüntetésével nem változik se a külsőd, se a személyiséged 😂

De ez elmosolyogtatott.

Normális esetben: Randira olyan emberrel megy az ember, akivel szeretne a másik fél megismerkedni s volt elözménye a találkozónak.

S a pasikban is benne van a félelem főleg a sok sminkes videók láttán "tetszik nekem és szimpatikus a csajszi, de mi van ha..."

Krvra nem így néz ki s csak egy "maszkot kedvelek"?!

Rengeteg faszi s fiú, akik komoly kapcsolatot szeretnének így vannak ezzel.

Vagy esélyt se ad a csajnak!

Holott ki tudja milyen normális, hűséges s rendes a csaj...

Mondjuk itt a negatívan nyilatkozókkal én se mennék randira, sok a hárpia 😂😂

Írnám, hogy nem is akarnék veletek találkozni, de hazudnék.

Sminklemosóval a kezembe mennék felétek MERT KÍVÁNCSI LENNÉK MI AZ AMIT NEM MERTEK FELVÁLLALNI 😏

Szép napot! Elküldöm a srácoknak ezt a kiírt kérdést.☺

2018. nov. 18. 06:42
 35/73 anonim ***** válasza:
6%
Ciki ha lógnak, smink helyett edzeni kellene 😂
2018. nov. 18. 06:43
 36/73 anonim ***** válasza:
94%

#34-es. Értem, hogy mi a problémád de ha valaki az első randin közölné, hogy hozott sminklemosót, mossam már le a festéket az arcomról akkor tuti kinevetném és nem tudnám komolyan venni. Egyrészt ha valaki maszkot visel azt lehet látni de a nők többsége nem hord fél kiló vakolatot. Ha pedig igen akkor nem kell elhívni randizni ha ez téged ennyire zavar, miattad úgy sem fog változtatni. Egy randin egy nő nyilván megpróbál minnél jobban kinézni, ezért sokunk kisminkeli magát, hogy például ne legyenek sötét karikák a szeme alatt.

Elelve az egész helyzet nevetséges lenne. Arról nem beszélve hogy egy szar sminklemosóval csak elmázolni lehet a termékeket az arcon de leszedni nem (vízzel pláne). És utana lesz nálad a lány bőréhez megfelelő arclemosó és hidratáló is, vagy száradjon szarrá a bőre?

Ha ennyire félsz a sminktől akkor vagy nem kezdesz olyan nővel aki láthatólag sokat használ, vagy elviszed még 2-3 randira, egyszerűbb programokra ahol nem lesz erősen kisminkelve.

2018. nov. 18. 08:32
 37/73 anonim ***** válasza:
92%

ha annyira akarod látni a smink nélküli arcot,

- várd ki, míg magától lesz smink nélkül

- keress olyat, aki nem sminkel

- vállald, ha randi alatt ő is farokméretet vesz mérőszalaggal

2018. nov. 18. 15:00
 38/73 anonim ***** válasza:
94%

Te kicsi manó, hát nem is látnád a különbséget a sminkelt és a sminkeletlen arcom közt. Ezt onnan tudom, hogy csak akkor kapok "kisminkelted magad?" kérdéseket, ha a szám nude helyett színes. Pedig minden más ugyanaz az arcomon. Bőrhibáim nincsenek, 15 éve volt utoljára pattanásom. Ha lennének hibáim, nem alapoznék, azon az sem segítene.

A mellben pedig nincs izom, ha lóg, akkor lóg. Edzéssel sem lehet rajta segíteni, ez nem olyan, mint a fenék vagy bármi egyéb testrész.

2018. nov. 18. 15:00
 39/73 anonim ***** válasza:
94%

Valójában, ez mit jelent??

Mert valójában, természetesen tiszta szőr vagyok. (Nincs hormonbajom.) Az igazi arcom szőrös, van bajuszkám, a szemöldököm durván összenő. Természetesen a lábam is szőrös, a karom is, az igazi lábam és karom elég férfias.

Mégsem lát soha senki szőrösen, mert nem mutatom meg a valóságot.

Ezt is megvárnánk a randin, hogy visszanőjön? Vagy a szőrtelenítés a penészvirágok szerint sem csalás? Mert szerintem az. Ha arra kíváncsi valaki, VALÓJÁBAN hogy nézek ki, ez is benne van.

2018. nov. 18. 15:40
 40/73 anonim ***** válasza:
94%
De édes, azt se vette észre, hogy léteznek nők, akik nem sminkelnek. Persze, mert rajtuk keresztülnézel, mintha ott se lennének. A média már kellőképpen átmosta az agyatokat ahhoz, hogy egy sminkeletlen arcra felfigyeljetek.
2018. nov. 18. 16:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!