Hogyan lehet meg szokni a nagy műkörmöt?
Figyelt kérdés
Nem nagyon megy;( tegnapcsknaltattam D-s szinte irni is nehéz nm beszélve a mindennapi tehdndőkről2018. okt. 31. 10:56
1/6 anonim válasza:
Idő. Pár nap alatt teljesen belejössz.
2/6 anonim válasza:
Max 1 hét alatt megszokod. Egyébként ha ez az első műkörmöd, akkor jobban jártál volna ha először kisebb körmöt csináltatsz, és utána nagyobbat. Akkor nem éreznéd a különbséget így hirtelen.
3/6 Metionin válasza:
Max 1 hét szerintem és meg lehet szokni. Nekem igaz csak 1 napig volt jelmez miatt de a nap végére sokkal ügyesebben használtam vele a kezem mint amikor felrakták. Mondjuk körömtől is függ, az enyémek 3 centis hegyes fekete karmok voltak :D
4/6 anonim válasza:
Ezért nem szoktuk ajánlani elsőre a hosszú körmöket...
Meg lehet szokni, pár nap max.
5/6 anonim válasza:
nagyon nehéz. jó pár nőn ilyen van körülöttem, ránézni is rossz, nem tudom megszokom-e valaha.
6/6 anonim válasza:
mi a helyzet?
én egyszer fogadásból bevállaltam az egész hosszút (nem vagyok nagy műköröm meg cicoma párti), szenvedtem vele, 2 hét után teljesen megszoktam, szóval végül el kellett ismernem, h 99%ban teljes életet lehet élni hosszú hegyes csicsás műkörömmel is. a pénzérmékre meg a kólásdoboz kinyitására nem jöttem rá soha, mert aztán 1 hónap múlva ahogy letelt a fogadás leszedettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!