Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hosszú műkörmöt viselő hölgyek...

Hosszú műkörmöt viselő hölgyek! Hogyan lehet használni őket? Meg lehet szokni? Meg lehet tanulni?

Figyelt kérdés

Most tetettem először műkörmöket. Eszméletlenül dekoratív, az biztos. Sok mindent egész jól tudok vele csinálni, de néhány dolog nem megy. Ilyen pl. a gépelés. Mit össze nem szenvedek itt, azt látni kéne. egyszerűen nem vagyok képes a helyes billentyűt normálisan lenyomni. Meg iszonyú lassan pötyögök. :)

A másik meg a nagy wc... A wc használat utáni teendők nektek hogyan mennek? Hogyan tudjátok magatokat rendberakni? Van erre valami különleges technika? Éa a tamponhasználattal mi lesz?

2009. nov. 13. 10:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is volt hosszú, hegyes, porcelánkörmöm, én jól tudtam használni.:)

A wc használathoz annyit tudok javasolni, hogy több wc papapírt használj, hogy ne szúrjon a körmöd:D

A tamponosat nemtudom, én betétes vagyok:D

De persze szép az extra hosszú karom, de van aki nem "bírja".

A kevesebb néha több. ;)

2009. nov. 13. 10:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már helyes, hosszab fajtájú körmöm az első pár nap furcsa volt, de meg lehet szokni.

A gépelést mondjuk szint újra meg kell vele tanuli, de hamar megy az is.

Bele fogsz jönni!:)

2009. nov. 13. 14:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem még soha sem volt műkörmöm, mert szép hosszúkás körmeim vannak.

D ezt a seg*törlést én is megkérdeztem egyszer egy lánytól, és majdnemhogy lebunkózott. Pedig én nem akartam megbántani, csak érdeklődtem....

2009. nov. 13. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!