Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék csináltatni műkörmöt...

Szeretnék csináltatni műkörmöt, de kontaktlencsém van. Tudom majd közben a kontaktlencsét is használni, nem fog zavarni a műköröm, amikor beteszem és amikor ki akarom venni?

Figyelt kérdés
Nem vmi apró körmöt szeretnék, de nem is azt a nagyon hosszút, olyan közepeset, amire szép mintát tudnak csinálni.
2008. okt. 21. 18:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog zavarni, hiszen a lencsét az ujjbegyre teszed és úgy rakod a szemebe. Menni fog, semmi gond nincs vele.
2008. okt. 21. 18:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is kontaktlencsém van, és van műkörmöm. Ráadásul mivel elég picike vagyok, hosszabb körmöt szerettem volna, hogy nyújtsa az ujjaimat.

Rendesen tudod majd használni, ne aggódj!

Mondd a körmösödnek, hogy ne legyen túl hosszú.

Azt hiszem nekem most 2-es van, de előtte 2,5-ös volt.

A lényeg, hogy rendszeresen menjél időben, mert amikor már a 3. héten vagyok, már nekem is kicsit nehézkes a lencse ki meg berakása.

2008. okt. 21. 18:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Menni fog :) Ha nem hegyesre csináltatod akkor mindenképp. De azért elöször figyelj oda, mert az egyik napról a másikra nehezebb megszokni a hosszabb körmöket :) Utánna ugyanúgy fog menni rutinszerűen.
2008. okt. 21. 19:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon örültem nekik.
2008. okt. 21. 20:21
 5/8 anonim ***** válasza:
az oké hoyg be lehet rakni hosszú körömmel a lencsét de kivenni hoyg kell? nekem nem műkörmöm van hanem természetes hosszú körmöm ami tmég mindig növesztek hoyg eleht kivenni a lecst hoyg ne sértsem meg a szememet.esetleg a köröm hegyével kell összecsípni?
2009. máj. 15. 12:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Köröm hegyével sose csíptesd össze nagyon, mert akkor megsérül a lencse.
2009. aug. 22. 01:18
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem olyan lencsém van amit ha kievszek utána el kell dobni ugyhogy midnegy ha megsértem a lencsét....
2009. aug. 23. 16:30
 8/8 anonim válasza:

meg lehet oldani,csak nagyon macerás.. ://

arra figyelj h nehogy "megkarmold" a szemed!!

Tapasztalatból mondom pedig még műkörmöm sincs. :DD

2013. jún. 27. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!