Műköröm? Mennyire teszi tönkre a saját körmöm?
Még nem volt műkörmöm. Most gondolkozok rajta, hogy csináltatok zseléset. Az lenne a kérdésem, hogy mennyi idő után érdemes leszedetni, hogy pihenjen a köröm? Nagyon tönkre fogja tenni a saját körmömet? El fog vékonyodni utána? Mert ha igen, akkor lehet maradok a lakknál.
Előre is köszi a válaszokat! :)
Szia
Műkörmös vagyok
Nem kell leszedetni, hogy pihenjen, és az sem igaz, hogy nem lélegzik alatta a köröm. A köröm egy elhalt szaru, aminek nem kell lélegeznie, sem pihennie. Ja, és nem a műköröm teszi tönkre a körmödet, hanem a műkörmös. Amiatt is vékonyodik el, hogy a saját körmödet nagyon megreszelik (amit nem szabadna). Válassz jó szakembert. Ajánlom figyelmedbe a nails.hu vagy mukorom.hu oldalakat, ahol a lakóhelyedhez legközelebbi körmöst meg tudod keresni, és meg is nézheted a munkáit.
Nem erdemes leszedetni, hogy pihenjen, semmi ertelme.
Ha el is vekonyodik, akkor is csak az a hossz vekonyodik el, amin eppen mukorom van, leszedes utan az leno siman es olyan erossegu lesz, mint regen is volt, ha nem valtozott az eletmodod.
Ha evente leszedegeted pihenni, akkor sem leszel elorebb, ugyanugy leno, mintha 3 evig nem pihentetted volna es utana noveszted le.
Egyebkent: nekem eveken at volt mukormom, kozben egyszer volt leszedve, majd a vegen. Nem vekonyodott el, nekem alapbol eros es gyorsan novo kormeim vannak, leszedes utan is szinte az eredeti volt minden egybol. De hamar lenott es visszakaptam a regit. Akkor tip zseles volt.
Nah, nyaron elmentem egy ismeretlen mukormoshoz, akirol utolag kiderult, hogy kezdo, raadasul baromire sietett es ugy lereszelte a felso reteget, hogy tenyleg baromira elvekonyodott a kormom.
Egy honapig hagytam noni, akkor mar alig volt tip, mert visszareszeltem es utana mentem el egy jo mukoromoshoz, akivel mar csak zselet huzattam ra, azota is csak tolteni kell, az eredeti kormom van a zsele alatt.
Rajottem par napja, hogy teljesen jo allagu, eros a kormom, ugyanis racsaptam az ajtot teljes erobol az egyikre, a zsele berepedt, igy azt lereszeltem a tetejerol, most van alkalmam megnezni a kormom allapotat. Tenyleg tok jo, nincs bajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!