Fiú vagyok. Mi lenne ha kipróbálom a műkörmöt?
Fiú vagyok de nagyon akarom tudni milyenek a csajos dolgok ezért ki akarom próbálni azokat mint
műkörm, smink, csajos rucik, magassarkú...
Nem vagyok meleg de szerintetek tényleg kipróbáljam őket? Ha igen mikor és mennyi ideig?
Mi lenne? Megtudnád, milyen az.
Ez a te dolgod, nekem speciel a szemem se rebbenne (túlzottan), ha a fiúm lennél se (kivéve extrém eseteket). Az enyém körömfúrót is használt a műkörmén... Mondjuk az cosplay volt, ami más, de voltak azért azon kívül is dolgai.
Azért biztonságosabb, ha nagyon röviden, max. egy hétvégére csináltatod meg a körmeid és senki nem lát a műkörmösön kívül. Itt a tél, az utcára húzhatsz kesztyűt...
Nem annyira toleráns a mai magyar világ, hogy ezt jól bírják s ja, ez azért elég extrém, bár problémát személy szerint nem látok benne. Merőben tradíció, hogy a nők hordanak műkörmöket. Egy csomó női dolog a férfidivatban volt először. De az ember már csak ilyen, mindenféle oktalan elvárásokat pakol a nemekre. De ha nem tenné, akkor is elég különleges látvány lennél, azt hiszem, amit nyilván nem hagynak szó nélkül az emberek.
Nyugodtan próbáld ki, mert mindig benned lesz, hogy ,, de kipróbáltam volna", és így nem tudod lezárni, hogy milyen érzéseket keltett benned. Ha meg csak valami fellángolás, akkor majd jót rohogsz rajta.
Volt egy srác, fuhh talán valami lapnak szerkesztője, vagy híradóban riporter. O is tetetett fel mukormot, mert nem értette, hogy tudnak azzal élni a nők.:D
Akár egy ilyen kamusztorival is elmehetsz a körmoshoz, hogy ne érezd magad olyan kellemetlenül, csak poén az egész, vagy elvesztett fogadás.
Sminket otthon simán, lemosni kicsit kellemetlen csak vízzel, de kibirhato. Ruhat anyukadtol csorj, de vidd vissza és ügyelj, hogy ne legyenek otthon.:D
Mondjuk egy 40+-os lábra magassarkút.... Erre nem tudom mi a megoldás.:DD
Egyes kérdezőknek le kéne szállni a magas lóról...Miért kéne orvoshoz mennie azért, mert ki szeretne próbálni egy-két dolgot?
Ha kíváncsi vagy, csináltasd meg nyugodtan, ne foglalkozz mások véleményével. Hogy mikor, azt csak te tudod, mondjuk most ősziszünet van asszem a sulikban, ha még sulizol, ilyenkor egyszerűbb, mert nem zavarna az írásban és egyebekben. Én nő vagyok, de amikor először volt műkörmöm, engem nagyon zavart pl. Mennyi ideig, szerintem addig, amíg nem kezd el lenőni, akkor már elég csúnya, ez nálam olyan 2 hét körül van.
A többivel is kísérletezz nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!