Szerintetek 2 hétig ki lehet bírni a hosszú hegyes műkörmöt? (Kb ilyet: KÉP)
2018. júl. 9. 22:29
1/8 anonim válasza:
Nekem is volt körülbelül ekkora, magyon szerettem. Annyi hátránya van, hogy az igazán kicsi dolgokat nem lehet megfogni vele, mint például egy fülbevaló hátulja. De ezen kívül nem nagyon volt vele gondom.
3/8 A kérdező kommentje:
nem pont ilyen lenne csak méretre kb ilyen, legalábbis remélem h nem hosszabb.
2018. júl. 9. 23:44
4/8 anonim válasza:
Én úgy szoktam meg (bár nekem nem egészen ekkora, és nem is ilyen hegyes) hogy a saját körmöm nőtt meg. Így kb észre sem vettem, és nincs is az a mű érzetem, hisz a saját körmöm van megerősítve
6/8 anonim válasza:
Ez egy valamire való stiletto.
Ha sosem volt még műkörmöd, ne ezzel kezdj. Az ötödik percben szakítod le a körmöddel együtt.
7/8 mikeXxX válasza:
Ismerek valakit akinek min 2x ekkora mégis simán él vele egyébként szerintem szexisek bár itt sok az irigy és a habi meg aki csak képen látott női egyedeket ! 38f
8/8 Mackaszereto válasza:
Amikor látok hosszú műkörmöket akkor mindig egy dolog jut eszembe. HOGY A FENÉBE FOGOD TE KITÖRÖLNI NAGYWC UTÁN?!?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!