Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ki lehet bírni ilyen extra...

Ki lehet bírni ilyen extra hosszú műkörmöt 3-4 napig?

Figyelt kérdés

Szombaton egy beöltözős buliba megyek, és mivel igényesebben szeretnék megjelenni, a jelmezem része lenne egy extra hosszú műköröm is, ami hegyes. Már néztem mindenhol a felragasztósakat, de abból nincs ilyen hosszú amilyen nekem kéne, viszont a legjobb barátnőm műkörmös, ezért megcsinálná nekem ingyen, csakhogy elutazik csütörtökön, ezért szerdán tudná legkésőbb megcsinálni nekem. Azt mondja, hogy ugyanolyan mint a rendes köröm, és hogy mindent meg bírok majd csinálni, de én kételkedek benne :)

Itt vna kép:

[link]

Nem ilyen lenne a színe hanem zöldesfekete de csak ezt találtam. De úgyis az alakja meg a hossza a lényeg, mert ilyen kéne.

Ja és boszorkánynak öltözök, azér kell :)

2010. febr. 8. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem ilyen hosszu:)és hegyes. eleite vicces, de simán lehet vele élni.:)
2010. febr. 8. 23:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az a véleményem, hogyha nem volt még műkörmöd tuti lefogod tőrni, főleg hogy ekkorát csináltatsz. Én is műkörmös vagyok és nekem fele akkora most a körmöm, mint a képen és én is volt hogy az elején belekadtam valamibe és kettétőrt a sajátommal együtt, pedig nekem elötte is volt m.körmöm nem is rövid.

De ha a felét csináltatod meg az is necces, de ez a Te döntésed! Jó partyzást!

2010. febr. 9. 08:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem fogod letörni..

nekem is az első műkörmöm ilyen hosszú volt..nem törött le.. :)

és ki fogod birni, bár eleinte kissé furi lesz :D

2010. febr. 9. 15:27
 4/5 A kérdező kommentje:
megvan :) 3 centis..,. a gépelés még nem nagyonmegy.
2010. febr. 10. 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezt még a party kedvéért sem vállalnám be...

Látom, hogy mostanában ez a trendi, de számomra gusztustalan...Inkább rövidebb körmök tetszenek, amik szintén futnak divatként.Szerencsés vagyok, mert szépek a körmei és talán csak próbából volt műkörmöm.

2010. febr. 10. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!