Ki lehet bírni ilyen extra hosszú műkörmöt 3-4 napig?
Szombaton egy beöltözős buliba megyek, és mivel igényesebben szeretnék megjelenni, a jelmezem része lenne egy extra hosszú műköröm is, ami hegyes. Már néztem mindenhol a felragasztósakat, de abból nincs ilyen hosszú amilyen nekem kéne, viszont a legjobb barátnőm műkörmös, ezért megcsinálná nekem ingyen, csakhogy elutazik csütörtökön, ezért szerdán tudná legkésőbb megcsinálni nekem. Azt mondja, hogy ugyanolyan mint a rendes köröm, és hogy mindent meg bírok majd csinálni, de én kételkedek benne :)
Itt vna kép:
Nem ilyen lenne a színe hanem zöldesfekete de csak ezt találtam. De úgyis az alakja meg a hossza a lényeg, mert ilyen kéne.
Ja és boszorkánynak öltözök, azér kell :)
Az a véleményem, hogyha nem volt még műkörmöd tuti lefogod tőrni, főleg hogy ekkorát csináltatsz. Én is műkörmös vagyok és nekem fele akkora most a körmöm, mint a képen és én is volt hogy az elején belekadtam valamibe és kettétőrt a sajátommal együtt, pedig nekem elötte is volt m.körmöm nem is rövid.
De ha a felét csináltatod meg az is necces, de ez a Te döntésed! Jó partyzást!
szerintem nem fogod letörni..
nekem is az első műkörmöm ilyen hosszú volt..nem törött le.. :)
és ki fogod birni, bár eleinte kissé furi lesz :D
Ezt még a party kedvéért sem vállalnám be...
Látom, hogy mostanában ez a trendi, de számomra gusztustalan...Inkább rövidebb körmök tetszenek, amik szintén futnak divatként.Szerencsés vagyok, mert szépek a körmei és talán csak próbából volt műkörmöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!