Tényleg annyira gáz a műköröm? (fiúk és lányok is válaszoljanak! )
Figyelt kérdés
önbizalomhiányt sugároz tényleg?:s2010. jún. 20. 19:04
21/23 anonim válasza:
szerintem sem gáz, ha természetes a hatása. mondjuk ugy is látszik h mű. szval sztem nem gáz ha normális a nagysága és nem megy át undoritóba. önbizalom hiánynak ehhez semmi köze. egyszerűen csak tetszik és azért van műkörme valakinek
lány vagyok
22/23 anonim válasza:
Nem gáz egyáltalán,ha szépen van megcsinálva..pasim felháborodott,mikor látta,hogy levettem őket:D
23/23 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, ha már műköröm, akkor legyen feltűnő! :D Eddig 3-szor volt műkörmöm, az egyik hegyes volt (nem olyan hosszú), azt szerettem a legjobban. Fiú haverjaimnak is tetszett. De jó is volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!