Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg annyira gáz a műköröm?...

Tényleg annyira gáz a műköröm? (fiúk és lányok is válaszoljanak! )

Figyelt kérdés
önbizalomhiányt sugároz tényleg?:s
2010. jún. 20. 19:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem gáz, ha szép és szolid, viszont mikor már valaki 2méteres hupilila hegyes karmokkal jelenik meg, az már ciki.

tehát, nem gáz pl ilyen:

[link]

[link]

[link]

GÁZ:

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 20. 19:12
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

hát szerintem ez hülyeség. ha lenne rá pénzem én is csináltatnék, de szimplán csak azért mert tetszik :) de sajna nincs rá pénzem lévén, hogy még gimis vagyok, és a szüleim nem akarnak ilyesmire köldteni :S:S meg a sulimban főképp a beképzelt p*csáknak van műkörmük, ők meg nem azok az önbizalomhiányos fajták :D de másoknak is van, nem azt mondom :)

meg a másik ok amiért annyira nagyon szeretnék az az, hogy a körmeim nagyon gyengék. nem tudnak megnőni, mert folyton letörnek. és csakazértis hosszú körmöket szeretnék :D:D bocsi, a kisregény miatt, gyakran rámjön a szófosás :$ :D

16/L

2010. jún. 20. 19:12
 3/23 A kérdező kommentje:

semmi bajxD:D

egyébként akkor egyet értünk.. csak mert mindenhol azt olvasom hogy műköröm ígygáz úgygáz pedig nem is!:s

:D

2010. jún. 20. 19:14
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok, lemaradt: 22/L
2010. jún. 20. 19:14
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
a szolid francia négyszögletes nekem nagyon bejön. Mondjuk valóban több lett vele az önbizalmam :D akkor lehet eddig önbizalom hiányos voltam:D
2010. jún. 20. 19:22
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem tetszik.. Annnyira mű.. ha nagyobb körmöt akarsz, növeszd meg...Csak végső esetben használnék műkörmöt .. :$
2010. jún. 20. 19:27
 7/23 anonim ***** válasza:
54%

Ha egy lány ebben leli örömét, ám legyen.

De szerintem nagyon kell rá vigyázniuk. Oda kell figyelni, nehogy beakadjon valamibe, vagy letörjön.

Fülmosást se lehet ujj segítségével megoldani, tehát valami mással kell.

Ha viszket valahol, akkor óvatosan lehet csak megvakarni.

Na mindegy, nem értek hozzá annyira, de nem lehet túl kellemes ha bizonyos dolgok elvégzésében hátráltat a műköröm.

23/F

2010. jún. 20. 19:35
 8/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2010. jún. 20. 19:36
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

én az első válaszolóval értek egyet.

15/L

2010. jún. 20. 19:37
 10/23 A kérdező kommentje:
edig akk 3 szereti, 1nek nincs baja vele, 1 meg nem szereti
2010. jún. 20. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!