Tényleg annyira gáz a műköröm? (fiúk és lányok is válaszoljanak! )
hát szerintem ez hülyeség. ha lenne rá pénzem én is csináltatnék, de szimplán csak azért mert tetszik :) de sajna nincs rá pénzem lévén, hogy még gimis vagyok, és a szüleim nem akarnak ilyesmire köldteni :S:S meg a sulimban főképp a beképzelt p*csáknak van műkörmük, ők meg nem azok az önbizalomhiányos fajták :D de másoknak is van, nem azt mondom :)
meg a másik ok amiért annyira nagyon szeretnék az az, hogy a körmeim nagyon gyengék. nem tudnak megnőni, mert folyton letörnek. és csakazértis hosszú körmöket szeretnék :D:D bocsi, a kisregény miatt, gyakran rámjön a szófosás :$ :D
16/L
semmi bajxD:D
egyébként akkor egyet értünk.. csak mert mindenhol azt olvasom hogy műköröm ígygáz úgygáz pedig nem is!:s
:D
Ha egy lány ebben leli örömét, ám legyen.
De szerintem nagyon kell rá vigyázniuk. Oda kell figyelni, nehogy beakadjon valamibe, vagy letörjön.
Fülmosást se lehet ujj segítségével megoldani, tehát valami mással kell.
Ha viszket valahol, akkor óvatosan lehet csak megvakarni.
Na mindegy, nem értek hozzá annyira, de nem lehet túl kellemes ha bizonyos dolgok elvégzésében hátráltat a műköröm.
23/F
én az első válaszolóval értek egyet.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!