Attól függ... Szerintem az ilyen normálisan kinéző körmök egyáltalán nem azok, viszont ha 10centis rikitó körmökkel jelenik meg valaki, az már égő...
2010. jún. 20. 20:16
13/23 anonim válasza:
Nekem az épített zselé a max, amit felrakatnék. Mert ezt meg lehet csinálni abszolút természetesre. Nekem csak ezek tetszenek.
2010. jún. 20. 20:22
14/23 anonim válasza:
A szép szolid zselével feltöltött köröm nagyon szép tud lenni,s nekem pl önbizalmat sugároz
2010. jún. 20. 23:06
15/23 anonim válasza:
valaki írta, hogy ha vki hosszú körmöt akar, növessze meg. csak hogy ez nem mindenkinél van így :D hallottál már papírgyenge körmökről? :D ez a szöveg, hogy csak lelkisérültek meg önbizalomhiányosok csináltatnak, azoknak a szövege, akik vagy nem értenek hozzá, vagy valami besavanyodott valamik. mintha ez akkora baj lenne meg gáz, hogy valakinek a sz*r körmére ma már van megoldás.... most akkor szóljuk le a száraz bőrűeket is mert testápolóznak? a műköröm stílusa meg mindenkinek egyéni szociális probléma. ruhában sem tetszik mindenkinek minden...
2010. jún. 21. 06:30
16/23 anonim válasza:
nekem nem tetszik, túl mű. biztos nem csináltatnék. de én könnyen beszélek a magam betonerős, magától is 2 centisre megnövő körmeimmel... másokon nincs bajom vele (csak rajtam ne legyen), inkább egy igényes műköröm, mint tövig lerágott izék.
2010. jún. 21. 07:00
17/23 anonim válasza:
Szerintem abszolút felesleges... Főleg a tizenéveseknek. Utálom, mikor a cicababa osztálytársaim tesiórán szerrencsétlenkednek... Másrészt ronda, természetellenes és csicsás (legtöbbször). Ezt nem azért mondom, mert igénytelen vagyok, de tényeg... Szégyellném magamat, hogy nem tudok hozzányúlni semmihez, mert egy ilyen csúfság van a körmömön.
Sajnálom, de én így gondlom.
15/L
2010. jún. 21. 09:18
18/23 anonim válasza:
nem gáz, nekem 3x volt felrakva műköröm.
aztán elfogyott a pénzem, és meguntam h olyan hosszú..
jól tönkrement tőle a körmöm, de azóta már megerősödött
most is hosszú körmökkel pötyögök, de ezek saját körmök...szerencsére megnő nekem gyorsan, nincs szükségem műkörmökre.
2010. jún. 21. 15:13
19/23 anonim válasza:
Én egyet értek az első válaszolóval. A szolidak nekem is tetszenek, én is kipróbálnám. (nekem is gyenge a körmöm és kerek..:S )
2010. jún. 21. 21:26
20/23 anonim válasza:
Nekem is műkörmöm van. Ha igényes, akkor semm gond nincs vele. A túl hosszú már nem szép szerintem. De ne érdekeljen más véleménye. Ha neked tetszik akkor hajrá ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!