Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem látom magam smink...

Miért nem látom magam smink nélkül szépnek?

Figyelt kérdés

Tudom azt hogy nincs csúnya arcom...de viszont ha smink nélkül vagyok el tudnék bújni....

Hogy fogadjam el magam? :(

Olyan rossz ez, mindenki azt mondja hogy smink nélkül szebb vagyok, de én nem látom annak magam...:(

2018. aug. 11. 15:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha minden nap sminkeled magad, akkor valószinüleg ahhoz szoktál hozzá, hogy sminkben vagy, és ezért nem látod magad nélküle szépnek.
2018. aug. 11. 20:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát lehet ez önbizalomhiányból adódóan is, vagy pedig tényleg ahhoz szoktál hozzá. Régebben én is naponta sminkeltem, mindenhová, ma már nem zavar, ha smink nélkül kell menni valahová. Próbáld ki te is, hogy kevesebbszer sminkelsz, egy idő után megszokod a látványt, mellesleg hosszú távon a bőrödnek is jobbat tesz, ha többet pihenteted.:)
2018. aug. 13. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!