Baj, ha smink nélkül szépnek érzem magam?
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 10:05
1/10 anonim válasza:
nem baj.....csak ne legyél beképzelt :)
2/10 anonim válasza:
Az a baj, hogy a média már azt neveli bele a fiatalokba, hogy smink nélkül ki sem lehet lépni az utcára.
3/10 anonim válasza:
Ha valóban így van, akkor nem baj. Ellenkező esetben se baj, csak neked...
4/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beképzelt, csak sokszor cikisnek érzem, hogy ritkán sminkelem magam, a többieket nézve. Nem vagyok igénytelen, vagy ilyesmi csak sminkel valaki más vagyok, nem én!
2012. máj. 22. 11:12
5/10 anonim válasza:
Inkább örülj neki, szívesen cserélnék veled, mert az én arcomhoz tényleg kell minden segítség...:S:D
6/10 anonim válasza:
Hát, én még sosem voltam kisminkelve, még az esküvőmön sem, mégis általában pozitívan vélekednek rólam az emberek. Szerintem kár tönkretenni a szép bőrt, főleg akkor, ha nincs rá szükség... :D
7/10 anonim válasza:
Hétközben én is csak szájfényt teszek fel, meg olyan krémet, amitől fényes lesz az arcom :)! Egyszer-egyszer spirált is, DE: egyáltalán nem baj, ha smink nélkül is szépnek érzed magadat, én is így vagyok vele, de attól még szeretek néhány szépítőszert használni!
8/10 anonim válasza:
Dehogy baj, az aki szép, az reggel is szép!
9/10 anonim válasza:
Én is szép vagyok smink nélkül, sőt, szebb mintha mindenféle színek lennének a szemhéjamon, nekem szerintem egyik sem áll jól, vagy csak nem jöttem még rá. :) A rúzst meg szájfényt el sem viselem.
Persze, ha az alkalom megkívánja, szolid sminket használok, avgy a kozmetikusra bízom magam, ő jól eltalálja mi áll jól.
10/10 anonim válasza:
Egyáltalén nem baj, ha smink nélkül érzed jobban magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!