Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek mindíg szépnek...

Szerintetek mindíg szépnek kell lenni? (hajvasi, smink. ) köszii

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
otthon nem, de ha mesz valahova igen :)
2010. aug. 26. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze. Bár, a természetesség a legszebb. Szóval, véleményem szerint, mindig csinosnak kell lenni, de inkább természetesen. Nem kell itt mindig hajat vasalni meg sminkelni. Persze, ha van egy fiúd, akkor nem árt mindig a toppon lenni. :) Full toppon.
2010. aug. 26. 21:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Valakit nem a hajvasalás vagy a smink tesz széppé, sőt. Én a hajvasalást mellőzöm, mert fontosabb a hajam egészsége, és amióta tiszta az arcbőröm, azóta csak púdert és szempillaspirált használok, és némi fehér szemcerkát.

De tudok röhögni azokon a csajokon, akiken ott a kiló vakolat, a "szexi" (inkább közönséges) ruha, és nagyon szépnek hiszik magukat, holott bohócot csinálnak magukból.

2010. aug. 26. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell mindig kiöltözni, legalábbis én szeretek néha csak felkapni egy kényelmes cuccot, felteszek egy kis szempillaspirált és ennyi. Mondjuk 15-16 évesen mindennap magassarkúban mentem suliba, még a közeli cba-ba is. Meg full sminkben. Amúgy a hajvasalás felejtős, én kb. évi egyszer vasalom a hajamat:D. Totál tönkrevágja, van egy ismerősöm aki naponta vasalja és olyan a haja mint egy seprű. Undorító.
2010. aug. 26. 22:37
 5/8 anonim ***** válasza:

egyetértek az utolsóval! a zárójeledben lévő hajvasaló és smink helyett inkább hangsúlyoznám az ápolt bőrt, körmöt, hajat. NEm attól szép egy haj, hogy szögegyenes!! Nagy hajvasaló mániás voltam sokáig. ma már amúgy sem divat, meg rájöttem, hogy rendben van a hajam úgy ahogy van. Alakítgatni meg hajvasaló nélkül is lehet!

Sminkre annyit írnék, hogy otthon próbálgass! HA megtalálod a szolid ámde a leginkább hozzád passzoló sminket, ami a legjobban kiemeli a szemed, arcod, akkor nyert ügyed van! sok sikert;)

2010. aug. 26. 22:37
 6/8 anonim ***** válasza:
utolsó voltam 20/L
2010. aug. 26. 22:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem írókkal, nem a hajvasalás és a smink tesz széppé. A szépség pedig nemcsak a külsőn, hanem a belső kisugárzáson is múlik. Persze fontos az ápolt külső(haj, bőr, köröm). A lényeg, hogy ne másoknak akarj megfelelni meg a divatnak, hanem önmagadnak. 17/L
2010. aug. 27. 12:39
 8/8 anonim válasza:
ha valaki szép sminkkel is, az akkor szép smink nélkül is igy nem kell mindig sminkelned:)
2010. aug. 28. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!