Fiúk, férfiak! Ti vonzónak, szépnek találjátok Cara Delevingne-t?
Mert azt tudom, hogy a lányok mind odáig vannak érte, hogy milyen szép, meg tökéletes, stb, de valamiért egy fiúval sem találkoztam eddig, akinek ez a típus tetszett volna. Én futottam bele véletlenül pont rossz srácokba, vagy tényleg nem örvend népszerűségnek a szemöldökkirálynő a fiúk körében?
Róla van szó egyébként: [link]
az 1 . valaszado valasza nem relevans, mivel amint latom 21 / L, a kerdesben pedig a ffiakat celozzak.
valaszom: szerintem nem rossz no, csak kicsit sok a szemoldoke.
az átlagostól egyel jobb,de csak azért mert nem hájas.
formája az viszont semmi,nincsen rajta izomzat,a lábai is csoffadtak.
Ronda. :D Nem olyan "nem az esetem, ezért ronda", hanem szó szerint átlag alatti. :D
19/F
A modellek általában nem szépek, hanem különlegesek. És direkt nincs kiszedve a szemöldöke, náluk alapkövetelmény a természetesség. Androgün arca van, valószínűleg ezért is nem jön be sokaknak.
L
Androgün.
Nevezzük csak simán torznak, vagy hormonproblémásnak, mint az elmúlt évezredek során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!