Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Cara Delevingne vagy Rihanna...

Cara Delevingne vagy Rihanna keres tobbet?

Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 18:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
Remélem Rihanna.
2013. aug. 22. 19:08
 2/11 anonim ***** válasza:
21%
Egyik csak egy brezsnyev szemöldökű valaki aki humoros próbál lenni de nem nagyon sikerül szegénynek a másik zenéjét se szeretem, de biztos többet hoz a konyhára mint fel alá sétálgatni és kameralencsékbe belenézni.
2013. aug. 22. 19:20
 3/11 anonim ***** válasza:
nyilván Rihanna.. 8 éve csinálja
2013. aug. 22. 20:42
 4/11 anonim ***** válasza:
persze hogy rihanna:D
2013. aug. 23. 07:00
 5/11 anonim válasza:
Hülye kérdés... :D Cara most futott be, neki könnyebb volt mint Rihannanak hiszen módós családból származik és a tesvére szintén modell és divatikon. Rihanna regebb ota van bent a 'sztarvilagban' ezert egyertelmuen o keres tobbet. Meg hát könnyebb pár kifuton vegig vonulni es par kepet csinalni mint enekelni, turnezni ...
2013. aug. 24. 23:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Rihanna kb. 2x többet keres ,de persze Cara sem panaszkodhat....:)
2013. nov. 19. 16:28
 7/11 anonim válasza:
77%
kedves #5/6 kerdezo. addig ameg nem probaltad a modellkedest addig fogd be a kis pofikadat mert k***a nehez. :)) egyebkent Rihanna szerintem tobbet keres (bar en Carat jobban szeretem)
2014. szept. 3. 20:24
 8/11 anonim ***** válasza:
28%
Mi benne a nehéz ne nevettess már.. .:D:D hánytatni magad meg pózolni a kamerába :D most is azt látom, hogy minden 2. tinilány modellnek hiszi magát, és modellügynökségekre jár, mert büdös a munka nekik
2014. szept. 5. 13:04
 9/11 anonim válasza:
29%
Kedves 8-as! Te egy napig nem bírnád ki. A modellkedés nem arról szól amit te hiszel és ne legyél már olyan gyerekes, hogy látszat alapján ítélsz meg egy munkát. Nem vagy te olyan okos mint amilyennek hiszed magadat.
2014. dec. 6. 15:24
 10/11 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem meg egy modell nem bírná ki egy normális munkás ember 1 napját se, ezért mentek modellnek ezek a munkakerülők.

Mondjuk a modellek többsége fogyatékos is, érettségiig elrugdosták őket maximum, ezért lettek modellek.

Szerintem te csak jó színbe akarod feltüntetni a jövőbeli KÉPZELETBELI munkádat, hogy jaj az milyen nehéz.

Pedig rohadtul nem nehéz, bárki meg tudja csinálni, semmi nehézség nincs benne.

Ask.fm-en is van egy modell, Kroneraff Orsi, a vogue-nál is volt már fotózáson és elmondta már, hogy ez nem tekinthető munkának, hogy felöltöztetnek kisminkelnek és lefotóznak. Esetleg a fotós mondja az instrukciókat, nagy dolog.

Nevetségesek vagytok, akik ezt nehéz munkának mondjátok, egyben szánalmasak is. Inkább dolgozzatok és tanuljatok, Ja az nem megy mi?

2014. dec. 6. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!