Fiúk, férfiak! Ti vonzónak, szépnek találjátok Cara Delevingne-t?
Mert azt tudom, hogy a lányok mind odáig vannak érte, hogy milyen szép, meg tökéletes, stb, de valamiért egy fiúval sem találkoztam eddig, akinek ez a típus tetszett volna. Én futottam bele véletlenül pont rossz srácokba, vagy tényleg nem örvend népszerűségnek a szemöldökkirálynő a fiúk körében?
Róla van szó egyébként: [link]
Miért lenne torz vagy hormonproblémás? Ha nem lenne direkt ilyen vastag a szemöldöke, akkor szabályos szépség is lehetne. A fiú ismerőseim is miután letakarták a szemöldökét, azt modták, hogy anélkül nem rossz.
Az androgün pedig több ezer éves szó. Ellenben hromonokról csak pár száz éve beszélünk.
Szerintem kifejezetten szép nő, bár talán nem ő a világon a legalkalmasabb arra, hogy minden tinilány "odáig legyen érte".
Viszont elbizonytalanított, hogy sokadik ránézésre sem tudtam kideríteni, mi a különleges a szemöldökében, és hogy ez miért baj; valaki össze tudná nekem foglalni?
20/F
Attól függ melyik képen :D
Egyébként szerintem szép, csak a szemöldökből kicsit vissza vehetne
De ezt leszámítva ki merem jelenteni, hogy szép és vonzó. Bár nem mindenkinek az esete. Nem mondom, hogy tökéletes, de hát ki az? :D Mindenkinek vannak hibái és mondhatni, hogy mindig van szebb is.
Hála isten nem vagyunk egyformák.
Nekem piszkosul tetszik a csaj.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!